Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Έρχονται 800 λουκέτα στο Δημόσιο! ???


THLKENTRO_533_355Τρίτο κύμα διάλυσης του κράτους για να μείνουμε στο ευρώ
30.000 υπάλληλοι κινδυνεύουν με διαθεσιμότητα
ΝΠΔΔ και Εταιρείες του Δημοσίου μπαίνουν στο στόχαστρο για κατάργηση ή συγχώνευση.

Αλβανός δραπέτης είχε φτιάξει εργαστήριο ναρκωτικών στο Ίλιον




ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, δραπέτης των φυλακών,

To πρώτο κοσμικό Αλφάβητο της Κρήτης


Παλαιότερα επικρατούσε η θεωρία ότι οι αρχαίοι Έλληνες παρέλαβαν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, οι οποίοι κατοικούσαν στις ακτές της Συρίας – Παλαιστίνης. Ενώ συνέβη το αντίθετο:

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Χίος: Πέρασε ηρωίνη στον φυλακισμένο αδελφό της




«Χρυσές δουλειές» θα έκανε στις φυλακές της Χίου ένας 25χρονος Αλβανός κρατούμενος, αν η αδελφή του κατάφερνε να του περάσει κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου την ποσότητα ηρωίνης βάρους 18,5 γραμμαρίων που είχε κρύψει μέσα…

Εκδήλωση συμπαράστασης στα Χανιά για τον άτυχο ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη......


 ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη...-Έξη χρόνια βυθισμένος σε κώμα, παλεύει για τη ζωή του ο αστυνομικός υπάλληλος από την Κοζάνη

-Δεν μπόρεσε να δει ακόμη την εξάχρονη κόρη του

-Μαρτύριο για τους γονείς του, που δεν φεύγουν από το πλευρό του
Ο Σύλλογος Ποντίων Χανίων η “Ρωμανία” και ο χορευτικός σύλλογος ...

Πακιστάν..13χρονη βγήκε από τον τάφο της, την είχαν θάψει οι βιαστές της..


Πακιστάν..13χρονη βγήκε από τον τάφο της, την είχαν θάψει οι βιαστές της..

Ο βιασμός παιδιών είναι μία μάστιγα που εξαπλώνεται στο Πακιστάν τα τελευταία χρόνια..
Την απίστευτη φρίκη έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια δύο ανδρών στο Πακιστάν. Αφού τη βίασαν, την έθαψαν ζωντανή, αλλά εκείνη κατάφερε να σκάψει και να βγει από το τάφο της. 

Μητσοτάκης: Το 2014 θα γίνουν 15.000 απολύσεις στο δημόσιο

mitsotakis_1Mε τίτλο «το πελατειακό κράτος εξυπηρετούσε πολλούς», η βελγική γαλλόφωνη εφημερίδα «Λα Λιμπρ Μπελζίκ» φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τέλη κυκλοφορίας 2014 – Φόρος πολυτελείας: Τι θα πληρώσουμε και πως.

20131029-065854.jpg

Την επόμενη εβδομάδα και το αργότερο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του taxisnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρώσουν έως το τέλος του έτους.

Νέο ασφαλιστικό: Τι αλλάζει σε συντάξεις και εφάπαξ


Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο αποσκοπεί στην εξοικονόμηση 500 εκατομμυρίων, όσο και... 

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ανάγκη αναμόρφωσης, τα… παράξενα του σωφρονιστικού…

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Μαρτίου του 2013. Απόλυτη ησυχία επικρατούσε στο σωφρονιστικό κατάστημα των Τρικάλων όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν ριπές στις υπερυψωμένες σκοπιές των φρουρών. Ομάδα Αλβανών κακοποιών με βαρύ οπλισμό πραγματοποίηση καταδρομική επιχείρηση με σκοπό την πρόκληση πανικού ώστε να καταφέρουν να δραπετεύσουν 11 Αλβανοί βαρυποινίτες.
Γράφει ο Γιάννης Νικήτας

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών Τρικάλων


Κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων, ο οποίος είχε πάρει άδεια τον Δεκέμβριο του 2012 και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει, συνελήφθη στη Γλυφάδα Αττικής από αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 35χρονο,…

Τι θα έκαναν οι Ελληνες το ’40 αν θα έπρεπε να πληρώσουν ενιαίο φόρο ακινήτων


Με ένα πολύ χιουμοριστικό σκίτσο περιγράφεται η κατάσταση στην οποία έχουν έχουν βρεθεί οι περισσότεροι Ελληνες πολίτες με το νέο φόρο ακινήτων που έρχεται. Ο Ανδρέας Πετρουλάκης με το….

Κατάστημα κράτησης ανηλίκων 15-18 ετών στην Κόρινθο προανήγγειλε ο γ.γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρ. Σκανδάμης - Σοβαρότατο το πρόβλημα συνωστισμού στις φυλακές

Κατάστημα κράτησης ανηλίκων 15-18 ετών στην Κόρινθο προανήγγειλε ο γ.γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρ. Σκανδάμης - Σοβαρότατο το πρόβλημα συνωστισμού στις φυλακές


Νέο κατάστημα κράτησης ανηλίκων, 15-18 ετών, αναμένεται να λειτουργήσει στην Κόρινθο, όπως κοινοποίησε, προ ημερών, μέσω συνέντευξής του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, με αφορμή τη συζήτηση για τις συνθήκες που διαμορφώνονται από τον υπερπληθυσμό στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Γιατι στην Σπαρτη δεν βρεθηκαν αρχαιοι ναοι;

undefined

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;
Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη;
Ἀγάλματα; Μνημεῖα;

Εἶχε…

Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μέσα απο τον τύπο της εποχής...



Η Προέλαση του Ελληνικού Στρατού στην Μακεδονία με στόχο την απελευθέρωση των αλύτρωτων Ελλήνων, που ζούσαν ακόμη υπό το καθεστώς της οθωμανικής κυριαρχίας, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1912.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αυτοσχέδια μαχαίρια βρέθηκαν σε ελέγχους στον Κορυδαλλό


Δώδεκα αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας μεταλλικός σουγιάς, τέσσερα αυτοσχέδια σουβλιά, τρία κατεστραμμένα κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτες sim και διάφορα κομμάτια από σίδερο βρέθηκαν σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε το πρωί της…

Αυτοί ειναι οι Ελληνες κακοποιοί που καταζητούνται απο την Interpol (λίστα)...



Μια σκοτεινή πτυχή της εγκληματικότητας που διαπράττεται από Ελληνες αποκαλύπτει η Interpol, η οποία διατηρεί λίστα με τους Ελληνες οι οποίοι καταζητούνται για πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Στις 9 Δεκεμβρίου η δική για τη Marfin


20131024-201518.jpgΣτις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει, η δίκη για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών υπαλλήλων, εκ των οποίων η μια γυναίκα ήταν κυοφορούσε.

Κοριτσάκι θεραπεύτηκε απο τον ιο του AIDS

Ένα κοριτσάκι από την περιοχή του Μισισιπή, που σήμερα είναι τριών ετών και είχε βρεθεί εκ γενετής θετικό στον ιό HIV, φαίνεται πως έχει πλέον θεραπευθεί ολοκληρωτικά, κάτι που προσφέρει….

Φόβοι στην ΕΛ.ΑΣ για συνεργασία Μαζιώτη- Παλαιοκώστα....




Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ μετά την εργαστηριακή ανάλυση η οποία «έδειξε» το νούμερο ένα καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα πίσω από το αιματηρό επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών το 2011 στη Λιβαδειά. Φόβοι για κοινό μέτωπο με Μαζιώτη.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Κρατούμενος μαχαίρωσε αρχιφύλακα και σωφρονιστικό υπάλληλο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού


Στο νοσοκομείο της Νίκαιας μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματίες μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από τον κρατούμενο.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Yπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το «βραχιολάκι»



Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ηλεκτρονική επιτήρηση κατάδικων και υπόδικων, το γνωστό «βραχιολάκι» ή αλλιώς το σύστημα γεω-εντοπισμού κρατουμένων.
Στόχος της νομοθετικής ρύθμισης η αποσυμφό
ρηση των φυλακών.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ


Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
‘Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.
‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’
‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της….

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Υ.Ε.Φ ΣΤΗΝ( Επιτροπή) αγώνα Υπάλληλων Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού με δελτίο τύπου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Υ.Ε.Φ  ΣΤΗΝ( Επιτροπή) αγώνα Υπάλληλων  Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού με δελτίο τύπου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για τη δημοσίευση της ΚΥΑ ένταξης των δημοτικών αστυνομικών στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης


Κύριε Πρόεδρε, συνάδελφοι,
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2655/18-10-2013) η υπ’αριθμ. 90894 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού...

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Οι Γερμανοί θέλουν με 2 δισ. να εξοφλήσουν τα 50 δισ. του κατοχικού δανείου!???


Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ ΔΝΤ και Κομισιόν αναφορικά με την ανάγκη λήψης νέων μέτρων για την κάλυψη του δημοσιονομικού προδιαγραφόμενου κενού για το 2014 η Γερμανία φαίνεται εμφανίζεται με «συμβιβαστική» πρόταση.

Έστειλε μήνυμα σε αστυνομικό για να της φέρει ναρκωτικά

Απρόσεκτη ήταν με την ανταλλαγή μηνυμάτων της η  Jessie Mulligan… και το πλήρωσε ακριβά. Η γυναίκα από το Nevada County της πολιτείας της Καλιφόρνια, νόμιζε ότι έστειλε τηλεφωνικό μήνυμα σε μια….

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Υπάρχει θέμα δημόσιας ασφάλειας στις φυλακές Κορυδαλλού»

«Υπάρχει θέμα δημόσιας ασφάλειας στις φυλακές Κορυδαλλού»


Με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι των εξωτερικής φρούρησης των φυλακών Κορυδαλλού κρούουν τον κώδωνα κινδύνου για τα μέτρα ασφαλείας στο κατάστημα κράτησης καθώς όπως καταγγέλλουν δεν έχει ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό.

800 νέες θέσεις σε φυλακές και δικαστήρια


Δύο διαγωνισμούς θα «τρέξει» το υπουργείο Δικαιοσύνης μέσα στο επόμενο δίμηνο, σε συνεργασία με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πρόκειται για την ενίσχυση 31 καταστημάτων κράτησης σε όλη τη χώρα με 700 νέους φύλακες και εξωτερικούς φρουρούς, αλλά και την κατανομή 100 πτυχιούχων (ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής) σε δικαστήρια και εισαγγελίες ανά την επικράτεια. Η πλειονότητα των θέσεων αναμένεται να καλυφθεί με τη διαδικασία της κινητικότητας, όμως όπου προκύψουν κενά θα γίνει μίνι διαγωνισμός για τις εν λόγω ειδικότητες.
800 νέες θέσεις σε φυλακές και δικαστήρια
400 σωφρονιστικοι και 300 Εξωτ.Φρουροι.

Ξετυλίγεται το κουβάρι! Αυτός είναι ο λόγος που οι τσιγγάνοι άρπαξαν το μικρό αγγελούδι!!! (PHOTOS)



Νέα στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μαζί με τα νέα στοιχεία, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε να μένει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ποιος ξένος επίτροπος αποκάλεσε «ζητιάνους» τους Έλληνες πολιτικούς; (Φωτογραφία)


Πρόκληση δίχως προηγούμενο από ξένο πολιτικό που αποκάλεσε «ζητιάνους» τους Έλληνες πολιτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς για αυτή την προσβολή. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δίπλα του καθόταν ο Έλληνας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος παρέμεινε «ασυγκίνητος» από τις ακραίες προκλήσεις.

Επιστρέφουν στο δημόσιο οι «διαθέσιμοι» δημόσιοι υπάλληλοι


Στην τελική ευθεία για την επανατοποθέτηση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που έχουν μπει σε καθεστώς Κινητικότητας έχει μπει ο κρατικός μηχανισμός σύμφωνα με τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υγείας. Τόσο χθες…

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ελληνίδα μάνα δεν βρίσκει το γιο της στο τηλέφωνο...Πολυ γελιο!!!


Η Ελληνίδα μάνα τηλεφωνεί στο παιδί της! Πολλές φορές… Δεν απαντά όμως και αποφασίζει να…

στείλει τις ειδικές δυνάμεις να εντοπίσουν το γιο της! Το ευφάνταστο βίντεο αποτυπώνει μοναδικά τη σχέση της Ελληνίδας μάνας με το παιδί της! Δημιουργοί είναι οι συντελεστές της ομάδας από το Κάψε το σενάριο. Δείτε το:

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" Ξένοι λόγιοι υποκλίνονται στο ελληνικό μεγαλείο


“Deorum lingua est lingua Graecorum”
(Η γλώσσα των θεών είναι η Ελληνική γλώσσα)
“Totum Graecorum est”
(Όλα είναι Ελληνικά) *['Ολα προέρχονται από τους Έλληνες]

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε κελί


Ένας Αμερικανός βρέθηκε απαγχονισμένος χθες σε κελί αστυνομικού τμήματος στην πόλη Ισμαϊλίγια της Αιγύπτου, όπου...

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κρήτη: Προσομοίωση τσουνάμι από τον σεισμό του 365 μ.Χ.


Μία ενδιαφέρουσα επιστημονική επεξεργασία των δεδομένων από τον σεισμό που σημειώθηκε το 365 μ.Χ. στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης και είχε το ίδιο επίκεντρο με τη σημερινή δόνηση εκπόνησε το «Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Oι 3 τελευταίες επιθυμίες του Μ. Αλεξάνδρου...




ΛΥΣΤΕ blog ➤ 
Ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις...τελευταίες επιθυμίες του...

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

1.000 αλεξίσφαιρα για τη ΓΑΔΑ

1.000 αλεξίσφαιρα για τη ΓΑΔΑΩς μάνα εξ ουρανού φαντάζει η προμήθεια 1.000 αλεξίσφαιρων γιλέκων με προορισμό κι αποδέκτες τους αστυνομικούς που υπηρετούν στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η ολομέλεια του Σ.τ.Ε. (3355/2013) έκρινε πως οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν υπάγονται στην διαθεσιμότητα


Γράφει ο Χρήστος Ηλ. Τσίχλης Δικηγόρος Αθηνών 
Το σκεπτικό της αποφάσεως της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας:Με την αίτηση του Σωματείου με την επωνυμία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ζητείται... 

Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το ζήτημα του επιδόματος των 176 ευρώ


areios pagosΣτη μεγάλη (πλήρη) Ολομέλεια του Αρείου Πάγου παρέπεμψε το Εργατικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου το ζήτημα της καταβολής ή όχι του επιδόματος των 176 ευρώ σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα.

Εγκύκλιος του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης για αυτεπάγγελτη αναζήτηση εγγράφων που αφορούν δημόσιους υπαλλήλους. Ποια έγγραφα αφορά το μέτρο

Με εγκυκλίους του, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κάνει γνωστό ότι πρέπει να αναζητούνται αυτεπάγγελτα πιστοποιητικά - βεβαιώσεις, δικαιολογητικά κλπ, που αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο συνεργός του Βλαστού


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε το πρωί στις φυλακές Αλικαρνασσού ο Έλληνας συνεργός του Παναγιώτη Βλαστού για τη θεαματική απόπειρα απόδρασης, με... ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα τεκμήρια μας αποχαιρετούν και “στρώνουν χαλί” για το περιουσιολόγιο


th-efories-ouketoΗλεκτρονικό φακέλωμα για κάθε φορολογούμενο θα φέρει το περιουσιολόγιο που θα έρθει στη ζωή μας από τις αρχές του 2014. Αυτό θα σημάνει και το τέλος των τεκμηρίων διαβίωσης.

Με τη νέα πλατφόρμα θα

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ WARE: Ο υπολογιστής σου δεν πρόκειται ποτέ να σε αγαπήσει!


Η εποχή μας, είναι μία εποχή που κυριαρχείται όλο και πιο πολύ από τις μηχανές. Η χρήση της τεχνολογία είναι καλή και ευλογημένη, όμως δυστυχώς πολλοί άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι «μιλώντας» στους υπολογιστές τους, ώστε έχουν όλο και λιγότερο χρόνο να συζητήσουν μεταξύ τους. 

Οι επιθεωρητές για το κλείσιμο του Γκουαντάναμο


Ο Αμερικανός υπουργός Αμύνης Τσακ Χέιγκελ διόρισε τον νομικό σύμβουλο της επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Λούις ειδικό απεσταλμένο για να επιβλέψει τη διαδικασία με στόχο το κλείσιμο των φυλακών…

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Υπάλληλος Φυλακων εμφανιζόταν ως υπάλληλος της ΕΥΠ και εξαπατούσε πολίτες

1
Ενας 35χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη, χθες, Δευτέρα στον Άγιο Δημήτριο από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη, πλαστογραφία…