Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση συμπαράστασης στα Χανιά για τον άτυχο ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη......


 ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη...-Έξη χρόνια βυθισμένος σε κώμα, παλεύει για τη ζωή του ο αστυνομικός υπάλληλος από την Κοζάνη

-Δεν μπόρεσε να δει ακόμη την εξάχρονη κόρη του

-Μαρτύριο για τους γονείς του, που δεν φεύγουν από το πλευρό του
Ο Σύλλογος Ποντίων Χανίων η “Ρωμανία” και ο χορευτικός σύλλογος ...

“Βιγλάτορες” με την οικονομική συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων θα πραγματοποιήσουν στις 10 Νοεμβρίου, 6 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων εκδήλωση συμπαράστασης στην οικογένεια του ειδικού φρουρού. Να σημειωθεί ότι η κόρη του σήμερα είναι 6 χρονών και δεν έχει γνωρίσει τον,πατέρα της.

Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης δίνει μια μάχη ζωής τα τελευταία έξι χρόνια που βρίσκεται σε κώμα, σε ένα δωμάτιο του 401 με συμπαραστάτες τους γονείς και τα αδέλφια του, οι οποίοι έρχονται από την Κοζάνη εναλλάξ ανά 15νθήμερο για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του.

Ο Στάθης έκλεισε φέτος τα 33 του χρόνια και η ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης τον Νοέμβριο του 2007 δέχθηκε σφαίρα από Καλάσνικοφ στο κεφάλι για να παραμείνει ζωντανός νεκρός, παρά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

O Στάθης σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές με την συζυγό του..



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/10/blog-post_4330.html#ixzz2jB62ioDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου