Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καρέ καρέ οι νυχτερινές βόλτες κρατουμένων στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού



20130331-100409.jpgΌπλα και ναρκωτικά απο το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού παραλαμβάνουν κρατούμενοι, ανενόχλητοι, μετά τα μεσάνυχτα, όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η δραστηριότητά τους έγινε γνωστή πολλές ημέρες αργότερα, από το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Κομοτηνή: Βρέθηκαν σε κελιά αυτοσχέδιες λάμες και κινητά

«Το κατάστημα της Κομοτηνής είναι από τα μικρά επαρχιακά και είναι ευκολότερο να γίνει έρευνα.
Στις έρευνες αυτές βρεθηκαν ναρκωτικές ουσίες...

Φυλακες Ορατοτης μηδεν


Ορατότης μηδέν
Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Στην Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης και της ακραίας φτώχειας σημαντικού τμήματος του πληθυσμού, οι 12.479 κρατούμενοι των φυλακών, από τους οποίους το 60% είναι άποροι, δεν θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική μεταχείριση.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 193 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ!



Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Λυπούμαστε που ίσως χαλάσουμε τη νιρβάνα ορισμένων τηλεθεατών του...Σουλεϊμάν, αλλά Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν είναι ψευτο - μεγαλοπρέπειες και "έρωτες" με ΚΤΗΝΟΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, αλλά μία ατελείωτη σειρά από σφαγές, φρικαλεότητες και γεγονότα που θα έπρεπε να θυμούνται όλοι όσοι αποχαυνωμένοι στήνονται στους τηλεοπτικούς δέκτες για να καμαρώσουν ΑΥΤΟΥΣ που έσφαξαν τους προπαππούδες τους!

ΕΥΠ και ΓΕΣ ερευνούν ενδεχόμενη συμμετοχή ουτσεκάδων στην απόδραση των Αλβανών από τις φυλακές Τρικάλων...!!



Μια εβδομάδα μετά την αιματηρή απόδραση 11 Αλβανών κρατούμενων από τις φυλακές Τρικάλων οι έρευνες συνεχίζονται με πλήρη διακριτικότητα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου...

Η αίσθηση θανάτου στο Γκουαντάναμο


Μαρτυρίες κρατουμένων στο Γκουαντάναμο όπου κάνουν απεργίας. Τι αναφέρουν για τις συνθήκες
Στο Γκουαντάναμο οι κρατούμενοι που κάνουν απεργία πείνας «αισθάνονται τον θάνατο να έρχεται». Αυτό είπε στον δικηγόρο του ο Αμπνταλμάλικ Ουάχαμπ, ένας κρατούμενος ηλικίας 33 ετών -από τα οποία τα 11 τα έχει περάσει στην φυλακή αυτή- ο οποίος κάνει απεργία πείνας για 50 ημέρες μέχρι σήμερα.

Προεγκρίθηκαν υπερωρίες και νυχτερινή απασχόληση απο 01-04εως και 31-12-2013



«Πράσινο φως» για την έγκριση των υπερωριών και της νυχτερινής απασχόλησης των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών από την 1η Απριλίου μέχρι και το τέλος του 2013, άναψε η

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σε ψευδοροφή κελιού το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων Δεκάδες μαχαίρια και κινητά σε Α' και Στ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού


Σε ψευδοροφή κελιού το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων






Βρέθηκε πριν από λίγες ώρες σε… ψευδοροφή μέσα σε κελί στις φυλακές Τρικάλων, το σχέδιο της αιματηρής απόδρασης - την περασμένη Παρασκευή το βράδυ - των 11 Αλβανών κρατουμένων. Στο σχέδιο υπάρχουν ειδικοί κωδικοί συνεννόησης των ποινικών ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τις διωκτικές αρχές και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Παράλληλα υπάρχουν και σχέδια του τρόπου δράσης των ποινικών.

Έφοδος της ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού



Αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΚΑΜ και των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Κορυδαλλού, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα κελιά κρατουμένων - μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Κραυγή αγανάκτησης εξαιτίας της μεταφοράς ενός εκ των δολοφόνων του Τρικαλινού αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη στις φυλακές της Μπαλκούρας Τρικάλων

Κραυγή αγανάκτησης για τον φονιά του 22χρόνου αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη


Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία, εξαιτίας της μεταφοράς ενός εκ των δολοφόνων του Τρικαλινού αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη στις φυλακές της Μπαλκούρας Τρικάλων….

Ήταν εκπαιδευμένοι commando: Σπαρμένες με παγιδευμένα εκρηκτικά οι φυλακές Τρικάλων!



Επιβεβαιώνεται πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr για την ομάδα των Αλβανών που επέδραμε στις φυλακές Τρικάλων ότι επρόκειτο περί οργανωμένης στρατιωτικής ομάδας.
Εκδοθηκε ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυμας σύμφωνα με την οποία

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι κρύβει η εκμάθηση τουρκικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία;



Πως είναι δυνατόν σε μια χώρα σαν την Ελλάδα με πληγές και μαρτυρικές θύμησες από το παρελθόν, να επιτρέπουμε να συμβαίνουν εγκλήματα σαν

Τα όπλα «φαντάσματα» και οι κωλοτούμπες των σωφρονιστικών

σχοινιά-απόδραση






από Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η επίθεση στις φυλακές Τρικάλων ήταν έργο του οργανωμένου εγκλήματος που ριζώνει όλο και πιο βαθιά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια… Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές από άτομα που δεν το ‘χουν σε τίποτα να τις στερήσουν. Από κει και πέρα, όμως, η κατάσταση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια και κυρίως για παραπληροφόρηση που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά.
opla-apodrasi13Οι ίδιοι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διατείνονταν μετ’ επιτάσεως από την πρώτη στιγμή ότι οι άνδρες της εξωτερικής φρουράς...

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Αυξημένη επικινδυνότητα με τις αποδράσεις»



Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εξωτερικοι Φρουροί φυλακών με πολεμικά όπλα - Η ΕΚΑΜ ελέγχους σε κελιά κρατουμένων?



Τα μέτρα που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που είχαν ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών όπως αυτό της ομαδικής απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων.

Δηλώσεις "φωτιά" για την απόδραση από τον Π. Μαντούβαλο.


Δείτε τις τηλεοπτικές δηλώσεις "φωτιά" σχετικά με την απόδραση στις φυλακές Τρικάλων από τον Π. Μαντούβαλο. Στα Τρίκαλα βρίσκεται σήμερα ο γνωστός δικηγόρος τ. βουλευτής κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Εξωτερικών Φρουρών Τρικάλων. Χθες το βράδυ, από τον χώρο των φυλακών Τρικάλων, ο κ. Μαντούβαλος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο trikalaola.gr και οι βαρυσήμαντες δηλώσεις θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μέσα στις επόμενες μέρες, με δική του πρωτοβουλία, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Ρουπακιώτης θέλει συνάντηση με Σαμαρά για την κατάσταση στις φυλακές

Ο κ.Ρουπακιώτης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την κατάσταση των φυλακών (αριθμός κρατουμένων, ασφάλεια φυλακών, κ.λπ.), ενώ παράλληλα θα ζητήσει να ενισχυθούν τα κονδύλια του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να γίνουν προσλήψεις

Φτιάχνουν τα ελληνικά «Αλκατράζ ?»

 

Θα «φιλοξενούν» τους βαρυποινίτες κακοποιούς

Ένα βήμα πριν από τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις απανωτές απόπειρες απόδρασης από βαρυποινίτες κακοποιούς με κίνδυνο ακόμα και να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Υποψίες για δράση παραστρατιωτικών στην απόδραση των Τρικάλων



Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «προφίλ» των εισβολέων που έκαναν «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου» στις φυλακές Τρικάλων
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που αφορά στις συνθήκες και στο σχέδιο που εφαρμόσθηκε για την απόδραση κακοποιών μέσα από τις φυλακές Τρικάλων.

Τους τα πήραν όλα! Το Eurogroup "γονάτισε" την Κύπρο - Αναστασιάδης: Είναι προς το συμφέρον του κυπριακού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης




- Δεν έχει οριστικοποιηθεί το «κούρεμα» στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου
- Πληροφορίες πως θα είναι ανάμεσα σε 29% και 32%
- Η "καλή" Λαϊκή καταλήγει στην τράπεζα Κύπρου - Πληρώνει τα 9 δισ. στον ELA η Κύπρου

Την επανάσταση δεν την έκαναν άθεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι



Είναι έξω από κάθε ιστορική αμφιβολία ότι το τρίπτυχο: Θρησκεία – Πίστη – Πατρίδα, υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της Επαναστάσεως του ’21.

Με όπλο την πίστη στη θρησκεία και την αγάπη στην πατρίδα και την ελευθερία, οι πρόγονοί μας αποδύθηκαν στην άνιση μάχη της εθνεγερσίας, για την οποία ο Α. Τσιριντάνης γράφει σχετικά:

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Στα πρόθυρα της εξέγερσης οι φυλακές Πάτρας και Λάρισας

Οι αστυνομικές αρχές εκφράζουν φόβους για γενικευμένες στάσεις στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, δυο 24ωρα μετά την αιματηρή ομαδική απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Ήδη, στα πρόθυρα της εξέγερσης βρίσκονται εκατοντάδες κρατούμενοι στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών και της Λάρισας.

Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές στην Κρήτη

Η απόδραση στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει αναταραχή

Σε κατάσταση συναγερμού μέχρι ...νεωτέρας εξακολουθούν να βρίσκονται οι διευθύνσεις και το προσωπικό των φυλακών της Κρήτης μετά την αιματηρή απόδραση που σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων, η οποία ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά άλλων

Εντοπίστηκαν οι 8 κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων


Σε σημείο στη περιοχή της Θεσπρωτίας έχουν εγκλωβίσει ομάδες των ΕΚΑΜ τους 8 κρατούμενους που απέδρασαν χθες από τις φυλακές Τρικάλων...

Ρουπακιώτης: Στις φυλακές Τρικάλων εκτελέστηκε ένα άρτιο οργανωμένο σχέδιο

Στις φυλακές και το νοσοκομείο Τρικάλων βρέθηκε χθεςς-Σάββατο ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Κ. Καραγκούνη και τον γενικό γραμματέα Μαρ. Σκανδάμη.

Δεν ανησυχούμε, η ΜΥΚΟΝΟΣ είναι εκτός εδαφικών διεκδικήσεων!


genisleme-mi-dayanisma-mi-3132770_manset_icΣε συνέχεια του άρθρου του Νίκου Χειλαδάκη , προσθέτουμε το πολύ καυστικό και εύστοχο σχόλιο από το tourkikanea.gr

Ηρωίνη και κινητά στην φυλακή του Δομοκού. Προσπάθησαν να τα περάσουν μέσα σε κατσαρόλα



Συναγερμό έχει σημάνει στην φυλακή του Δομοκού η απόδραση των κρατουμένων από το σωφρονιστκό κατάστημα των Τρικάλων. Χθες όλοι οι  υπαλληλοι ήταν σε επιφυλακή, καθώς ανεστάλησαν άδειες και ρεπό, έτοιμοι να επέμβουν αν υπήρχε κάποια αναστάτωση στο εσωτερικό του ιδρύματος.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την απόδραση από τα Τρίκαλα



Για «πρωτοφανή ένοπλη επίθεση στρατιωτικού τύπου με καλάσνικοφ και ρίψη χειροβομβίδων που εξερράγησαν» κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στις φυλακές Τρικάλων. Η επίθεση έγινε περίπου στις 8.30 χθες το βράδυ,

Στα Τρίκαλα ο Υπουργος Δικαιοσυνη



Στα Τρίκαλα, θα βρίσκεται  ο υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο γενικός γραμματέας Μαρίνος Σκανδάμης.

Έφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων


Σε εξέλιξη η επιχείρηση – ιδιαίτερα τεταμένη η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των φυλακών


Σε εξέλιξη η επιχείρηση – ιδιαίτερα τεταμένη η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των φυλακών

Ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν εισέλθει,

Παρακολουθήστε ένα ακόμα βίντεο από την αιματηρή απόδραση στα Τρίκαλα

Σφαίρες ακόμη και στα γύρω χωριά. Απο τύχη γλίτωσε ιδιοκτήτης καφενείου όταν σφαίρα πέρασε μέσα απο τζάμι!

Διέφυγαν τον κίνδυνο οι δυο συνάδελφοι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Τρικάλων που δέχθηκαν πυρά



entatiki
Βγήκαν απο το χειρουργείο πριν από λίγο οι δυο φρουροί που εισήχθησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τρικάλων μετά απο πυρά που δέχθηκαν κατά την απόπειρα απόδρασης κρατουμένων απο τις φυλακές Τρικάλων .
Οι δυο εξωτερικοί φρουροί βρέθηκαν να δέχονται καταιγισμό πυρών απο

Ανάγκη για αίμα ! Για τους δυο εξωτερικους φρουρούς των φυλακών Τρικάλων !


αιμα
Ανάγκη για αίμα για τους δυο φρουρούς των φυλάκων Τρικάλων που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο χειρουργείο του νοσοκομείου Τρικάλων .
Οι δυο συνάδελφοι χτυπήθηκαν με σφαίρες κατά την απόπειρα απόδρασης από την φυλακή.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με το νοσοκομείο Τρικάλων για λεπτομέρειες.

αναγνώστης;πηγη

Ζευγάρι Βουλγάρων στο λευκό βαν


Το ΙΧ διέφυγε ενώ στο λευκό βαν επέβαιναν ένα ζευγάρι Βουλγάρων που νωρίτερα έκαναν ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Καπανδρίτι.

Πόλεμος στις φυλακές Τρικάλων - Κρατούμενοι με Καλάσνικοφ πυροβολούσαν τους φρουρούς!


Αστυνομικές πηγές λένε ότι πρόκειται για απόπειρα απόδρασης και μάλιστα όχι μόνο ενός ατόμου...

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Νέα δίκη για τη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις


Η 34η συνεδρίαση της δίκης έφερε την κατάρρευση του μεγαλοστελέχους της Αντιτρομοκρατικής Ε. Χαρδαλιά. Κατάρρευση την οποία πιστώνεται ο

Λάρνακα: Συνθήκες πολέμου – Οι καταναλωτές αγοράζουν μόνο ξηρά τροφή – Τα ράφια άδειασαν (video)


Άρχισαν ήδη να παρατηρούνται ελλείψεις προϊόντων ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης.
Οι καταναλωτές πλέον ψωνίζουν με επιφυλακτικότητα και φειδώ.

Υποχρεωτικό «Μάθημα» στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η απονομή της δικαιοσύνης


του Φώτη Αλεξόπουλου
Η Καταπολέμηση της Ανομίας είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι μελλοντικές κυβερνήσεις των χωρών της Ε.Ε .

Δυστυχώς, ο χρόνος που καταναλώνεται σήμερα, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα από τους Έλληνες Γονείς ,προκειμένου να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητα τους είναι πάνω από το 14ωρο …

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η απολογία του Κολοκοτρώνη! Γιατί κι αυτόν τον δικάσαμε!


Ακόμη και τον Κολοκοτρώνη τον σύραμε στο δικαστήριο!

 Το 1834, μαζί με τον Δημήτρη Πλαπούτα δικάστηκαν…

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗ 1 : ΕΛΛΕΊΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ- ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΙ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ



Σοβαρά προβλήματα, που απορρέουν από την έλλειψη προσωπικού και την αδυναμία οργάνωσης βασικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων για τους κρατουμένους, αντιμετωπίζουν οι νέες...

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Έκπληκτοι παγκοσμίως από το «ΟΧΙ» των Κυπρίων

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΕΣ!!



Η είδηση της απόρριψης του νομοσχεδίου το οποίο εισηγούνταν την κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων από την Κυπριακή Βουλή, κάνει το γύρο του κόσμου.
Έκπληξη από την αντίσταση του δεύτερου Ελληνικού κράτους και προβληματισμός για την συνέχεια συνοδεύουν την είδηση που έγινε πρώτο θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλα τα πλάτη της γης.


«Η Κυπριακή Βουλή...

Απόδραση από τα κρατητήρια - Έκοψαν τα κάγκελα με λίμα!


Ακόμα μία απόδραση κρατουμένων τα ξημερώματα από τακρατητήρια , Ακαρνανίας - Ο ένας από τους τρεις επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης...

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Από το Αττικό Νοσοκομείο δραπέτευσε σήμερα το απόγευμα ο κατάδικος Σταύρος Κοκκινάκος, 58 ετών

Ο Κοκκινάκος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη δέκα ετών για πλαστογραφία μετά χρήσεως, νοσηλευόταν φρουρούμενος από τις 11 Φεβρουαρίου 2013 στο Αττικό Νοσοκομείο. Σήμερα το απόγευμα διέφυγε ...

OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Το πρώτο κράτος που έσπασε τις ευρω-αλυσίδες


Με 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορία δείχνοντας τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα.

Άφησαν ελεύθερο κατηγορούμενο για αποπλάνηση


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- μεταξύ των οποίων...

Κατάσχεση καταθέσεων, τέλος! - Δεν περνά από την κυπριακή Βουλή - Μια πρώτη νίκη

Δεν περνάει η κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων από την κυπριακή Βουλή! Ο μοιραίος πρόεδρος Ν.Αναστασιάδης ανέβαλε για τρίτη φορά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της κυπριακής Βουλής και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του Eurogroup για δήμευση ποσοστού των κυπριακών καταθέσεων μένει "κενό γράμμα" και θα αναζητηθεί το Plan B!