Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ηρωίνη και κινητά στην φυλακή του Δομοκού. Προσπάθησαν να τα περάσουν μέσα σε κατσαρόλα



Συναγερμό έχει σημάνει στην φυλακή του Δομοκού η απόδραση των κρατουμένων από το σωφρονιστκό κατάστημα των Τρικάλων. Χθες όλοι οι  υπαλληλοι ήταν σε επιφυλακή, καθώς ανεστάλησαν άδειες και ρεπό, έτοιμοι να επέμβουν αν υπήρχε κάποια αναστάτωση στο εσωτερικό του ιδρύματος.

Η ημέρα πάντως κύλησε ομαλά χωρίς ένταση.
Από τον Δοκομό πέρασε χθες και υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Κώστα καραγκούνη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μαρίνο Σκανδάμη.
Ο κύριος Ρουπακιώκτης έδωσε συγχαρητήρια στους υπαλλήλους για το επίπεδο ασφαλείας της φυλακής και για την αφοσίωση που δείχνουν στην δουλειά τους, παρά το γεγονός ότι τους οφείλονται δεδουλευμένα προηγούμενων μηνών.
Οι σωφρονιστικοί ωστόσο παρουσίασαν στον υπουργό και επιτυχίες καθώς τις προηγούμενες ώρες κατάφεραν να εντοπίσουν 2 συσκευασίες με ηρωίνη και 4 κινητά τηλέφωνα.
Τα τρία τηλέφωνα μάλιστα προσπάθησε να περάσει στην φυλακή επισκέπτης, φέρνοντας μαζί του μία κατσαρόλα. Η κατσαρόλα είχε διαμορφωθεί ειδικά από τορναδόρο με διπλό πάτο και είχε καλυφθεί με στόκο ώστε η τροποποίηση να μην γίνεται αντιληπτή από τους φύλακες.
Εκείνοι όμως κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, από το βάρος της κατσαρόλας, την έψαξαν και βρήκαν τα κινητά.
Το τέταρτο κινητό το εντόπισαν σε κοινόχρηστο χώρο.                                                               πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου