Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Τροχαίο με περιπολικό στην εθνική οδό κατά τη διάρκεια μεταγωγής κρατουμένων



Απρόοπτη εξέλιξη είχε η μεταγωγή κρατουμένων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν από τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου η κλούβα και τα οχήματα που τη συνόδευαν κινούνταν κατά μήκος του συγκεκριμένου τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου. Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων ένα από τα συμβατικά αυτοκίνητα εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, έχοντας χτυπήσει νωρίτερα στο προστατευτικό διάζωμα.

Άμεσα η αυτοκινητοπομπή σταμάτησε. Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τα οχήματα και έθεσαν σε εφαρμογή σχέδιο για την αποτροπή ενδεχόμενης απόπειρας απόδρασης των κρατουμένων. Όταν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο απλώς για τροχαίο ατύχημα και πως οι δύο αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους, οι συνάδελφοί τους συνέχισαν κανονικά τη μεταγωγή, αφήνοντας πίσω το όχημα και τους επιβάτες του, οι οποίοι περίμεναν την έλευση της οδικής βοήθειας.







Πηγή: lamiastar.gr                                                                                                                                   zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου