Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Prison Fight στις φυλακές της Ταϊλάνδης: Μάχη για επιβίωση μέχρι τελικής πτώσης (εικόνες)

Σύμφωνα με το νόμο της Ταϊλάνδης, όλοι οι κρατούμενοι έχουν μια ευκαιρία στην αμνηστία, εφόσον κάνουν ένα μεγάλο αθλητικό επίτευγμα. Ο νόμος χρονολογείται από το 1767, όταν οι Βιρμανοί συνέλαβαν χιλιάδες στρατιώτες μετά την κατάληψη της τότε πρωτεύουσας της χώρας Αγιουτάγια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη φυλακή, οι στρατιώτες πήραν μέρος στις οργανωμένες μάχες ενάντια στους απαγωγείς τους και ο ικανότερος μαχητής θα κέρδιζε την ελευθερία του.
Ο φωτογράφος του Getty Images Μπόργια Σάντσεζ Τρίλο, επισκέφθηκε τη φυλακή Κλόνγκ Πάι και απαθανάτισε τις προετοιμασίες και τους σκληρούς αγώνες της διοργάνωσης.
Πλέον ένας ανεξάρτητος οργανισμός που ονομάζεται Prison Fight φέρνει ξένους παλαιστές στις φυλακές, οι οποίοι μάχονται με τους κρατούμενους οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν την ελευθερία τους.
Το Prison Fight συστήνεται ως μια φιλανθρωπική οργάνωση, που προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό, μικρά χρηματικά έπαθλα και το πιο σημαντικό για τους τροφίμους, μια ρεαλιστική ευκαιρία για απελευθέρωση ή μείωση της ποινής τους.
Απώτερος στόχος του Prison Fight είναι να βοηθήσει την αποκατάσταση των κρατουμένων, να προωθήσει τον αθλητισμό και την καλή υγεία και να τους βοηθήσει με την καλύτερη κοινωνική προσαρμογή τους στο μέλλον
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου