Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκαν πάλι ναρκωτικά στις φυλακές Τρικάλων


Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε... «σουρωτήρι» το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων που είχε σημαδευτεί από την αιματηρή ομαδική απόδραση των Αλβανών βαρυποινιτών τον περασμένο Μάρτιο και την ανεύρεση δεκάδων αυτοσχέδιων όπλων, κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών αμέσως μετά!
 
Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που για μεγάλο διάστημα γίνονταν καθημερινά, είχαν βάλει προσωρινά «φρένο» στη διακίνηση όλων των παράνομων υλικών και ουσιών. Μόλις ατόνησαν, όμως, το αλισβερίσι ξανάρχισε με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να ανακαλύπτονται διάφορα. Το μεσημέρι της Κυριακής, στην... πολύπαθη ταράτσα του καταστήματος ανακαλύφθηκε μία νάιλον συσκευασία με ναρκωτικά.
 
Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που έκανε έρευνα στους κοινόχρηστους χώρους, την ανακάλυψε κρυμμένη σε αθέατο σημείο και την παρέδωσε στους αστυνομικούς της  Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι περιείχε ηρωίνη βάρους 0,4 γραμμαρίου. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε εκεί και ποιος επρόκειτο να την παραλάβει και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης.
 
Τμήμα ειδήσεις defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου