Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δραπέτης φυλακών ο τραυματίας της συμπλοκής στο Ίλιον - Όλο το χρονικό του αιματηρού περιστατικού


Δραπέτης φυλακών και ο άγνωστος συνεργός του σκόρπισαν τον τρόμο και τον πανικό το πρωί της Παρασκευής σε κεντρικότατο σημείο στο Ίλιον.

Οι δύο άνδρες, οπλισμένοι σαν αστακοί, την ώρα που τους κυνηγούσαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μπήκαν με το... αυτοκίνητο σε βενζινάδικο της περιοχής, έβγαλαν τα όπλα και αρνήθηκαν να παραδοθούν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πυροβολήσουν για να τους ακινητοποιήσουν.



Μάλιστα, τραυμάτισαν τον δραπέτη και τον συνέλαβαν, έχασαν όμως τον δεύτερο κακοποιό, που βγήκε από το αυτοκίνητο και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν στις 9.45 σήμερα το πρωί. Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να το ελέγξουν ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στην πλατεία Ιλίου.

Οι επιβαίνοντες στο όχημα εξήλθαν αυτού και όταν κλήθηκαν να παραδοθούν, έστρεψαν τα όπλα τους κατά των αστυνομικών, οι οποίοι πυροβόλησαν για να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά.

Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 33χρονο Ελληνα δραπέτη των φυλακών Μαλανδρίνου ο οποίος μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος.

Του κατασχέθηκε το πιστόλι των 22 mm με το οποίο απείλησε τους αστυνομικούς. Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.                   
                                                                                          πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου