Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομικοί απέναντι σε αστυνομικούς έξω από το Μαξίμου - Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ενστόλων συνάντηση αύριο με Τσίπρα και Καμμένο.


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ενστόλων με τον δ/ντη του πρωθ. γραφείου στο Μαξίμου.Αύριο στις 12 συνάντηση με Τσίπρα.Στη 1.30 με Καμμένο.

Πρίν από λίγο εισήλθαν εκπρόσωποι των ενστόλων από... την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και παρέδωσαν υπόμνημα με τις προτάσεις τους σε συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Αιφνιδιάζοντας οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, βρέθηκαν πριν από λίγο φορώντας τις στολές τους, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός έχει συνάντηση με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φούχτελ. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πανό απέναντι από το Μαξίμου την ώρα που εισερχόταν ο κ. Φούχτελ. Αυτή την στιγμή παραμένουν στο ίδιο σημείο διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Οι εικόνες είναι δραματικές και αστείες ταυτόχρονα αφού απέναντι από τους αστυνομικούς που διαμαρτύρονται με πανό στα χέρια, στέκονται άλλοι αστυνομικοί που φυλάνε το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε το βίντεο     http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_8605.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου