Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δραπέτευσε η Βίκυ Σταμάτη




Αναστάτωση επικρατεί αυτήν την ώρα στο Δρομοκαΐτειο, έπειτα από τη διαπίστωση ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε από το ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόδρασή της έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 05.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη δραπέτευσε πηδώντας από το παράθυρο του δωματίου όπου νοσηλευόταν.

Ο τελευταίος έλεγχος έγινε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όπου διαπιστώθηκε πως η Βίκυ Σταμάτη βρισκόταν κανονικά στο δωμάτιό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το αίτημα που είχε καταθέσει προ εβδομάδας για αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους. Όπως η ίδια ανέφερε στην πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης, βρισκόταν σε «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο» καθώς πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες απορρίφθηκε το αίτημα που είχε καταθέσει προ εβδομάδας για αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρουςO πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ισίδωρος Πρώιος επιβεβαίωσε  το περιστατικό απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη από το ίδρυμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι το νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά οι φρουροί. Ο κ. Πρώιος εκτίμησε ότι κάποιοι συνήργησαν σε αυτό το γεγονός, εννοώντας άτομα του περιβάλλοντός της.


Σε δηλώσεις του ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης εστίασε στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. 

Ειδικότερα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη που είχε η πελάτης του να έχει κοντά το παιδί της, το οποίο όπως είχε επανειλημμένα τονίσει, της έλειπε πολύ.

Επίσης, είπε, ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ψυχραιμία με την οποία δέχθηκε τη χθεσινή αρνητική απάντηση του δικαστηρίου στο αίτημα αποφυλάκισής της. Ωστόσο, όπως ανέφερε, όταν τη ρώτησε εάν συμβαίνει κάτι ή θέλει να εκφράσει κάτι, δεν έδειξε πρόθεση να προβεί σε κάποια παραβατική ενέργεια.

Mιλώντας στο zougla.gr o κ. Ραγκούσης απηύθυνε παράκληση και έκκληση προς τη σύζυγο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου να επιστρέψει αμέσως και πρόσθεσε πως κατά τη χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία τους του ανέφερε πως έχει αφήσει ένα γράμμα. «Κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα, δεν έχει κανέναν. Έφυγε, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες» δήλωσε.







 
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου