Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ν. Παρασκευόπουλος: Παίρνουμε μέτρα για το σωφρονιστικό σύστημα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, επισπεύδει τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, επισπεύδει την προγραμματισθείσα συνάντησή του με την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε.).
Ειδικότερα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιλαμβάνεται πλήρως τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε.) για την άδικη και αποτρόπαια δολοφονία του συναδέλφου τους αρχιφύλακα, πράξη που ήδη απερίφραστα καταδίκασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος.
Διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώνουν το σωφρονιστικό σύστημα και θα αποτρέπουν τη δημιουργία επικίνδυνων συνθηκών στο πλαίσιό του.
Προς τούτο, θεωρεί απαραίτητη τη θετική συμβολή της Ομοσπονδίας και επισπεύδει την προγραμματισθείσα συνάντησή της με τον Υπουργό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου