Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ισοβίτης που είχε αποδράσει!

elas-lyste.blogspot

Την σύλληψη του επικίνδυνου ισοβίτη Μιχάλη Αθητάκη πέτυχε η ομάδα των ειδικών αποστολών της αστυνομίας σε μια ολονύχτια επιχείρηση που στήθηκε στο σπίτι - φρούριο που διέμενε στην περιοχή της Ανώπολης.

Ο Μιχάλης Αθητάκης το 2003 είχε πυροβολήσει εναντίον του εξαδέλφου του Σήφη Αθητάκη και της συντρόφου του Ινας Ταραντέι για να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του. Από τα πυρά του υποπολυβόλου σκοτώθηκε η Ταραντέι ενώ ο Σήφης τραυματίστηκε σοβαρά αλλά επέζησε. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε ισόβια και 18 έτη καθειρξης από το δικαστήριο ωστόσο ως σημερα παρέμενε εκτός φυλακής, αφού είχε καταφέρει να διαφύγει από τα χέρια των αστυνομικών.

Το σπίτι που βρίσκεται χτισμένο σε απόκρυμνη περιοχή ήταν κυριολεκτικά... απόρθητο αφού δεν μπορούσε να πλησιάσει κανείς με την αστυνομία να έχει πληροφορίες ότι ο Αθητάκης διέμενε εκεί το τελευταίο διάστημα. Οι... ράμπο της ΟΕΑ χρειάστηκε να περπατήσουν για τουλάχιστον 5 ώρες φορτωμένοι με εξοπλισμό 50 κιλών ο καθένας μέσα στη νύχτα μέχρι να φτάσουν στο σημείο.

Έκει του έστησαν καρτέρι περιμένοντας όλη νύχτα την κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος κοιμόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού οπλισμένος σαν αστακός έχοντας καλάσνικοφ στο ένα πόδι με μια σφαίρα στη θαλάμη και ένα πολεμικό όπλο και αυτο με σφαίρα στο άλλο πόδι.

Οι ράμπο τον έπιασαν στον... ύπνο και τον συνέλαβαν πριν προλάβει να αντιδράσει ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων.                                                                                  http://elas-lyste.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου