Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Νεκρή η 46χρονη κρατούμενη στην Κω..Τα ναρκωτικά «έσκασαν» στο στομάχι της!


"Από πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία, που της προκάλεσε εγκεφαλική υποξία" πέθανε την περασμένη Κυριακή ενώ ήταν κρατούμενη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω, για να οδηγηθεί την επομένη, ενώπιον του Εισαγγελέα της Κω, η 46χρονη γυναίκα που είχε συλληφθεί στην Κάλυμνο με μεγάλη ποσότητα χασίς.

Από τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι στο στομάχι της γυναίκας υπήρχαν δύο προφυλακτικά, που περιείχαν μεγάλη ποσότητα άγνωστης ναρκωτικής ουσίας.

Η 46χρονη είχε καταπιεί τα δύο "αυγά", όπως περιγράφονται στην διάλεκτο των τοξικομανών, τα οποία έσπασαν όταν μεταφέρθηκε στην Κω.
Η 46χρονη ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Πριν καν προλάβουν να την εξετάσουν οι γιατροί, έσβησε...

Εχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων από τις οποίες θα προκύψει εαν μετέφερε κοκαϊνη ή ηρωίνη.

Η 46χρονη είχε συλληφθεί στην Κάλυμνο, όταν μετά από έρευνα που έγινε στις βαλίτσες της, βρέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστο χασίς βάρους 2.942 γραμμαρίων.

Σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών και Τριμελών Πλημμελειοδικείων της Λιβαδειάς για υγειονομικές παραβάσεις και δημόσια έσοδα, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών.                                                                                              http://www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου