Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Νεκρή 46χρονη κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα στην Κω.

elas-lyste.blogspot

Η 46χρονη που είχε πιαστεί με τρία κιλά χασίς κατέληξε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω.

Φως στα αίτια θανάτου της 46χρονη γυναίκας που είχε αισθανθεί αδιαθεσία μέσα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο του νησιού, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή που ανέλαβε την νεκροτομή.

Η 46χρονη είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες, κατά την άφιξή της στην Κάλυμνο με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν στις αποσκευές της τρία κιλά χασίς.Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κω περιμένοντας την προσαγωγή της στο δικαστικό μέγαρομε την κατηγορία κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών, η οποία επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά νωρίς το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Όμως, πριν προλάβουν να την εξετάσουν οι γιατροί, άφησε την τελευταία της πνοή. Η νεκροτομή θα δείξει ποια ήταν η αιτία του αιφνίδιου θανάτου της. Σε βάρος της άτυχης γυναίκας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών και Τριμελών Πλημμελειοδικείων της Λιβαδειάς για υγειονομικές παραβάσεις και δημόσια έσοδα, με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και δέκα ημερών.             http://elas-lyste.blogspot.gr/   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου