Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Το πιστόλι «μίλησε» -Διασύνδεση των ληστών του Διστόμου με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.

elas-lyste.blogspot

Ένα πιστόλι "δείχνει" ότι οι τρεις καταζητούμενοι ληστές του Διστόμου, Γιώργος Πετρακάκος, Σπύρος Χριστοδούλου και Σπύρος Δραβίλας είχαν διασυνδέσεις εκτός από τον Νίκο Μαζιώτη και με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ληστεία που διέπραξαν στην Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 5/7/2006 αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο 74.110 ευρώ αλλά και το πιστόλι του διευθυντή του υποκαταστήματος το οποίο κατείχε νόμιμα.

Δύο χρόνια αργότερα, αυτό το πιστόλι οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν στο κρησφύγετο που κρατούσαν οι απαγωγείς τον βιομήχανο Γιώργο Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη. Την απαγωγή είχε σχεδιάσει και εκτελέσει ο Βασίλης Παλαιοκώστας και οι συνεργοί του. Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτει τις επαφές της συμμορίας με τον Παλαιοκώστα είναι το γεγονός ότι ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος έχει το παρατσούκλι "καρφάκιας" λόγω του χαρακτηριστικού κουρέματός του, συμμετείχε στην πρώτη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Βασίλη Παλαιοκώστα με τον Αλκέτ Ριζάϊ το 2006.


Πηγή ➤ iefimerida                                                                                                                                   http://elas-lyste.blogspot.gr/ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου