Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου από χύτρα με καλώδια και κινητά

Συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου από χύτρα με καλώδια και κινητά
Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας μετά την είδηση πως άγνωστος παρέδωσε μια χύτρα με διπλό πάτο στις φυλακές Μαλανδρίνου κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, χωρίς ποτέ όμως να εμφανιστεί ο παραλήπτης του αντικειμένου.

Η χύτρα ήταν γεμάτη φαγητό, ωστόσο η ώρα περνούσε και κανένας φυλακισμένος δεν εμφανιζόταν για να την παραλάβει. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι ύστερα από σύντομο έλεγχο παρατήρησαν την ύπαρξη καλωδίωσης.

Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία. Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., με υψηλόβαθμα στελέχη να σπεύδουν στις εγκαταστάσεις, στη σκιά του πρόσφατου συμβάντος με την αποστολή βιβλίου στο ΑΤ Ιτέας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά. Περιπολικά της αστυνομίας έκαναν την εμφάνισή τους στην είσοδο των φυλακών, ενώ ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ ανέλαβε δράση, εξετάζοντας με προσοχή τη χύτρα.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, κάτω από τον πρώτο πάτο της χύτρας υπήρχαν καλώδια, φορτιστές για κινητά τηλέφωνα, καθώς και μπαταρίες.                                                                                                            
  http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου