Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Φωτογραφίες απο τα συντρίμμια του τουρκικού RF-4E: Η κατάρριψη της τουρκικής αλαζονείας...!!



Σημαντικές πληροφορίες προκύπτουν από τις φωτογραφίες του RF-E/TM που καταρρίφθηκε στις 22 Ιουνίου στα ανοικτό των συριακών ακτών. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από το τουρκικό Ναυτικό το οποίο και τις αποδέσμευσε και...

δείχνουν κομμάτια από το αεροσκάφος που έχουν ανελκυθεί σε ποίο του τουρκικού Ναυτικού καθώς και λήψεις από το ρομποτικό σύστημα που εστάλη στον βυθό στα 1260 μέτρα όπου βρίσκονται τα κομμάτια του τουρκικού αεροσκάφους. Από τις φωτογραφίες που αποδεσμεύτηκαν φαίνεται καθαρά ο ένας από τους δύο κινητήρες J 79 του αεροσκάφους να είναι άθικτος με το αλεξίπτωτο ανάσχεσης μπλεγμένο στο πάνω μέρος αυτού.



Ο κινητήρας δεν φέρει σημάδια φωτιάς γεγονός που δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα τοπ αεροσκάφος δεν καταρρίφθηκε από πύραυλο IR. Στα υπόλοιπα κομμάτια του αεροσκάφους εκτός από τις συνέπειες της πρόσκρουσης του αεροσκάφους στο νερό δεν φαίνονται σημάδια φωτιάς ή άλλου είδους καταστροφής από πύραυλο.


Τα περισσότερα από τα τμήματα του αεροσκάφους έχουν παραμορφωθεί από την πρόσκρουσης στην θάλασσα μιάς και το αεροσκάφος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της συριακού υπουργείου Εξωτερικών Jihad Makdesi το τουρκικό RF-4E/TM πέταγε σε ύψος 100 μέτρων με ταχύτητα περίπου 800 χλμ την ώρα σε μικρή απόσταση από τις συριακές ακτές.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το τουρκικό αεροσκάφος καθώς προσπαθούσε να πλησιάσει τις συριακές ακτές χτυπήθηκε από αντιαεροπορικά πυροβόλα σε καίρια σημεία με αποτέλεσμα οι Τούρκοι πιλότοι στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την πρόσκρουση εντός του συριακού εδάφους κατάφεραν να στρέψουν το αεροσκάφος προς την ανοικτή θάλασσα και κατέπεσαν μερικά χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχαν πληγεί. Τα ευρήματα του αεροσκάφους βρέθηκαν από τους Τούρκους στα 8,5 ναυτικά μίλια από τις συριακές ακτές.

Εάν γίνει αποδεκτό ότι το αεροσκάφος επλήγη από τα συριακά πυρά στα 1,5 ναυτικά μίλια από τις ακτές τότε οι Τούρκοι πιλότοι κατάφεραν να το κρατήσουν στον αέρα για περίπου 60 δευτερόλεπτα προτού συντριβή στην θάλασσα σε απόσταση 8 περίπου μιλίων.                                                   πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου