Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ένωση N/A Αττικής: " FBI για τα πάρεργα και τους αδέσποτους σκύλους..."




  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εν όψη της ψήφισης του  Νόμου για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ και μετά από άρθρο πρόταση μελών της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ, απέστειλε προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, έγγραφο για τα πάρεργα τα οποία θα δημιουργήσουν ένα <<Νέο Μοντέλο Αστυνομίας >>... σφραγιστών καταστημάτων--κυνηγών μικροπολιτών-ελεγκτών  καπνιστών και υπαλλήλων που συλλαμβάνουν αδέσποτους σκύλους.
  Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η αστυνομία θα είναι εφάμιλλη με το FBI, όμως είναι σίγουρο ότι θα επιβαρύνει το προσωπικό της με αρμοδιότητες που θα έπρεπε να διεκπεραιώνονται από άλλες υπηρεσίες πλην αυτών που ασχολούνται με βαριά εγκληματικότητα,τρομοκρατία, οργανωμένο έγκλημα, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών κλπ .

  Εκτός βέβαια αν η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μια καινούργια Αστυνομία δύο ταχυτήτων, από την μία αυτή που θα ασχολείται με την πάταξη της   εγκληματικότητας και την προστασία του πολίτη, και από την άλλη αυτή που θα διαχειρίζεται την ελαφρά παραβατικότητα.

                                                                                                 
                                                                                                   ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γ.
                                                                                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.A. 

Πηγή ➤ dynamikhantidrash.-http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/02/na-fbi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου