Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κοχλάζει ο Κορυδαλλός, Στα άκρα η σύγκρουση εξωτερικής φρουράς και διευθύντριας

Η φωτογραφία από παλιότερη κινητοποίηση της εξωτερικής φρουράς

Η φωτογραφία από παλιότερη κινητοποίηση της εξωτερικής φρουράς
Με απανωτες αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου και με την προσκόμιση στοιχείων στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που εκθέτουν τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Μαρία Στέφη, απαντούν τα 190 στελέχη της εξωτερικής φρουράς, που όπως υποστηρίζουν δεινοπαθούν οικονομικά και υπηρεσιακά χωρίς
προηγούμενο επί ημερών διοίκησης της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τα προβλήματα αρχισαν να ανακύπτουν μόλις η κ. Στέφη φέρεται ότι με αλχημείες και τεχνάσματα άρχισε να μετατρέπει αθροιστικά και συμψηφιστικά τις ώρες υπερωριακής απασχόλησης σε ... ρεπό, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει "πίστωση" περισσότερων από 100 ημέρες για κάθε ένα από τους 190 εξωτερικούς φρουρούς, που φυσικά δεν "εκταμιεύονται".
Οι φρουροί έκαναν διαδοχικές έγγραφες ενημερώσεις για την αυθαιρεσία που τους στερεί επιπλέον εισοδήματα και προς τη διευθύνυτρια και προς την ηγεσία του υπουργείου πλην όμως αγνοήθηκαν κι έτσι κατέφυγαν στη τελική λύση της δικαιοσύνης.
Απέστειλαν εξώδικο στη διευθύντρια και προσκόμισαν τα στοιχεία της σε βάρος τους αδικίας. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης και σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, προέκυψαν σοβαρά αδικήματα καθώς διαπιστώθηκε αναντιστοιχία στις καταγραφές των βιβλίων υπηρεσίας και στις βεβαιώσεις απασχόλησης που χορήγησε η διεύθυνση.
Το εξωπραγματικό είναι πως συμφωνα με τις βεβαιώσεις απασχόλησης, φαίνεται ότι οι φυλακές Κορυδαλλού είναι αφύλλακτες μετά τις τρεις το μεσημέρι και τα ... Σαββατοκύριακα!
Αντί όμως η κ. διευθύντρια ν' αναζητήσει συνεναιτικές λύσεις και να σπάσει την ακαμψία της, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται τράβηξεκι άλλο προς τα άκρα το σχοινί, αυξάνοντας την ικανοποίηση των αιτημάτων των ... εγκλείστων για μεταγωγή στα νοσοκομεία κι εκεί που το προηγούμενο διάστημα μεταφέρονταν το πολύ μέχρι 12 άτομα, το τελευταίο διάστημα ο μέσος όρος υπερβαίνει τις 20 μεταγωγές!!! Η χαρά του κρατούμενου.
Για την υπόθεση, οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώβουν ότι επίκειται η άσκηση διώξεων σε βάρος τόσο του ελληνικού δημοσίου, όσο και της διευθύντριας των φυλακών                ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ...                                       http://www.bloko.gr/ellada/to-ekswdiko-ths-ekswterikhs-froyras-pros-th-dieythyntria-twn-fylakwn-korydalloy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου