Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνα "πολιτικάντικα" παιχνίδια με τις ΕΔ!




Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιπολαιότητα ενός Εύελπι ,ο οποίος όπως προκύπτει από τις πληροφορίες είχε γαλουχηθεί με αντιδημοκρατικά πιστεύω δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει επιχείρημα για όσους εξίσου γραφικούς με τον Εύελπι, διέσυραν επί ημέρες τις ΕΔ,αφήνοντας άθλια υπονοούμενα για ...κίνδυνο πραξικοπήματος.Γιατί να είστε βέβαιοι ότι θα το ακούσουμε κι αυτό.

Οι ΕΔ στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν ανάγκη από... φροντιστήριο Δημοκρατίας. Από κανέναν. Οι θλιβερές μειοψηφίες που πιθανόν ασπάζονται ολοκληρωτικές απόψεις και καθεστώτα είναι απλά γραφικές,χωρίς δύναμη,επιρροή και ουσία.Ασφαλώς το γεγονός ότι ακόμη κι αυτές κατορθώνουν και επιβιώνουν μέσα στην μοναδικότητά τους εντός της ιστορικής Σχολής Ευελπίδων,είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει.Αλλά ως εδώ...

Θα το χαρακτηρίζαμε γελοίο,αλλά δυστυχώς με τη χώρα να καταρρέει είναι μάλλον τραγικό κάποιοι σώνει και καλά να φαντασιώνονται “αποστασίες”, “πραξικοπήματα” ,"χούντες" και ποιος ξέρει τι άλλο! Τα αναφέρουμε όλα αυτά για να προλάβουμε τον νέο κύκλο της φαρσοκωμωδίας που κάποιοι ετοιμάζουν,προσπαθώντας να κρύψουν τη δική τους γύμνια.

Το περιστατικό με τον Εύελπι είναι καταδικαστέο.Αντιμετωπίστηκε ακαριαία από τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.Ας μείνουμε λοιπόν σ΄ αυτή την πραγματικότητα ,ας ασχοληθούμε όλοι μας -και κυρίως οι πολιτικοί μας- με την απίστευτη περιπέτεια την οποία αντιμετωπίζει η χώρα κι ας αφήσουμε τους πολιτικάντικους “εξυπνκισμούς” που είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι,όταν έχουν να κάνουν με τις ΕΔ.

Μαθήματα Δημοκρατίας ,ειδικά αυτή τη περίοδο που κάποιοι -όχι στρατιωτικοί- κινήθηκαν στα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας με τις αποφάσεις τους -αν δεν τα ξεπέρασαν κιόλας- δεν μπορούν να δίνονται στις ΕΔ,οι οποίες από το 1974 έχουν δώσει επιτυχείς εξετάσεις,Κάποιες τις πέρασαν πολύ πρόσφατα.

Αυτά προς το παρόν αν και πολύ φοβόμαστε ότι θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε. Το έργο μόλις άρχισε...                                                                                                 amina-politiki.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου