Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μετά την δολοφονική επίθεση της δικαστικής υπαλλήλου από λαθρομετανάστη ..αποφάσισαν τελικά να πάρουν μέτρα στα δικαστήρια!!!


Αυτή τώρα είναι λειτουργία σοβαρού κράτους?...
Έχει γίνει θεσμός..Πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο σοβαρό συμβάν με θύματα και μετά να παίρνουν μέτρα...


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και επισκέφθηκε τη δικαστική υπάλληλο η οποία το πρωί δέχθηκε αναίτια επίθεση με μαχαίρι από 37χρονο λαθρομετανάστη ιρανικής καταγωγής, ενώ παράλληλα εξήγγειλε την λήψη μέτρων ασφαλείας στα δικαστικά Μέγαρα.
Αναλυτικότερα, ο κ. Αθανασίου μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν μετέβη αμέσως στον Ευαγγελισμό για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της. Μετά την ενημέρωση που είχε από τους θεράποντες ιατρούς, ο κ. Αθανασίου δήλωσε:

«Η κατάσταση της υγείας της βαίνει καλώς. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην ίδια και την οικογένειά της. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή φύλαξη των Δικαστικών Καταστημάτων και την προστασία των δικαστικών υπαλλήλων και των λειτουργών της Δικαιοσύνης».

Το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ότι ο 37χρονος αλλοδαπός, επιτέθηκε αναίτια με μαχαίρι εναντίον της γραμματέως και την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, και την πλάτη.

Ο αλλοδαπός εξέτιε από 15 Αυγούστου 2013 ποινή φυλάκισης ενός έτους στο Κατάστημα Κράτησης Χίου για παράβαση του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών. 

Απολύθηκε με όρους στις 25 Οκτωβρίου 2013 και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε στα ανακριτικά γραφεία.
Δηλαδή αντί να τον στείλουν πακέτο πίσω στην χώρα του με σφραγίδα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ..τον είχαν αφήσει για να συνεχίσει το έργο του..που μάλλον όταν τον έπιασαν να οπλοφορεί το είχεαφήσει στη μέση..

Ο δράστης μετά την δολοφονική επίθεση συνελήφθη και η υπάλληλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/11/blog-post_4661.html#ixzz2k8qJd7Tl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου