Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ;;;ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΣ;;;

Παρακάτω περιγράφεται με απλά λόγια η επιστημονική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένα ανδρόγυνο, για να επιτευχθεί  η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Οι πληροφορίες  αυτές για την εξωσωματική γονιμοποίηση πάρθηκαν από επιστημονικό φιλμάκι με ονομασία «το ανθρώπινο σώμα» του γνωστού περιοδικού National Geographic, (Ρ.Ι.Κ.  Ιούλιος 2003), και ενδιαφέρει όχι μόνον Χριστιανούς οι οποίοι είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα ψυχής, αλλά και όλους όσους πιστεύουν εις τα ανθρώπινα δικαιώματα.

1ον Σε πρώτο στάδιο η γυναίκα πρέπει να κάμει ορμονική θεραπεία ώστε να παράγει η μήτρα πλήθος ωαρίων.

2ον Σε δεύτερο στάδιο ο γιατρός αφαιρεί από την γυναίκα τα ωάρια  στον κατάλληλο χρόνο. Από την γυναίκα στο φιλμάκι ο γιατρός αφαίρεσε 27 ωάρια!

3ον Ένα σπερματοζωάριο από το σπέρμα του ανδρός (το οποίο δίνει ο άνδρας στο γιατρό μετά από αυνανισμό) εισάγεται δια βελόνας (κάτω από  μικροσκόπιο) μέσα στο κάθε ένα από τα 27 ωάρια.

4ον Στην περίπτωση της γυναίκας, από τα 27 γονιμοποιημένα ωάρια, 13 ήρθαν στην ζωή. Ο παλμός στο ωάριο ο οποίος φαίνεται μόνον στο μικροσκόπιο, πιστοποιεί στο επιστήμονα  ότι το γονιμοποιημένο ωάριο είναι ζωντανό. Στην ουσία, αυτό που βλέπει να πάλλεται, είναι ένας  άνθρωπος σε μικρογραφία. Είναι ένας ζωντανός μονοκύτταρος οργανισμός (σώμα και ψυχή) ο οποίος κατά την φυσική διαδικασία της κύησις εξελίσσεται σε έμβρυο, και μετά από εννέα μήνες σε άνθρωπο.

5ον Μετά από 6 ημέρες ανάπτυξη (έξω από το σώμα),τα 13 έμβρυα (άνθρωποι) είναι έτοιμα για εμφύτευση.

6ον  Ο γιατρός ρωτά την μητέρα (η οποία έχει την εκλογή) πόσα γονιμοποιημένα ωάρια (έμβρυα) από τα 13  θέλει να της εμφυτεύσουν στην μήτρα. Η γυναίκα εκείνη  απήντησε 3.
Από τα 13 ζωντανά έμβρυα, ο γιατρός ως άλλος Θεός διαλέγει σε ποια 3 έμβρυα από τα 13 θα επιτρέψει να ζήσουν! Τρία ζωντανά έμβρυα  εμφυτεύονται, οι υπόλοιπες 10 ψυχές  καταλήγουν στο κάλαθο απορριμάτων του εργαστηρίου, ή, φαντάζομαι, στο εξωτερικό μπορεί και να πωλούνται εν αγνοία  της μητέρας και του πατέρα σε ανθρώπους  που έχουν λεφτά, και είναι απελπισμένοι.
.............ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/Η  ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΊΣ;;;..............
                                                                                             
Ο Μέγας Βασίλειος
Ο μέγας Βασίλειος στον Β του κανόνα, Πηδάλιο σελίς 590, δεν αφήνει καμία αμφιβολία  για το είδος της αμαρτίας που διαπράττεται (εν γνώση ή αγνοία) από μέρους των ιατρών και των γονέων οι οποίοι θανατώνουν έμβρυα δια της μεθόδου της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

“ καθ’ότι και το ατελές και αμόρφωτον έμβρυον θανατώσας, φονεύς εστίν, επειδή τούτο, αν και τότε δεν ήτο τέλειος άνθρωπος, έμελλεν όμως αναγκαίως κατά την απαραίτητον ακολουθία των νόμων της φύσεως να τελειωθή”

Συγκινητική ιστορία εμβρύου 21ος εβδομάδων στο Y tube

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Κωνσταντίνος J.W


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/esu-posa-paidia-eisai-etoimos-na-thysiaseis.html#ixzz2exZPxh2m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου