Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τρεις εναντίον ενός σε φυλακή των ΗΠΑ- VIDEO


Από το εσωτερικό μπαλκόνι της φυλακής στο Μαϊάμι πήδηξε ένας κρατούμενος, πέφτοντας στον από κάτω όροφο, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τα μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Οι κάμερες ασφαλείας της φυλακής στην περιοχή Liberty City κατέγραψαν το ταυτόχρονο άνοιγμα της πόρτας των κελιών και την έξοδο πολλών κρατουμένων που κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. 

Η διοίκηση της φυλακής δεν έχει ακόμα εξακριβώσει το πώς στη φυλακή το σύστημα ασφαλείας ξεκλείδωσε και άνοιξε τα κελιά στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας. Άμεσα βγήκαν από τα κελιά δύο κρατούμενοι, γεγονός που οδήγησε στην εικασία πως κάποιοι κρατούμενοι γνώριζαν πως οι πόρτες θα άνοιγαν και ήταν έτοιμοι για την επίθεσή τους. 

Η εφημερίδα «The Herald» βρήκε αντίγραφο από το βίντεο με το περιστατικό της 14ης Ιουνίου. 

Το άτομο που δέχεται επίθεση είναι ο Kenneth Williams, που πιστεύεται πως είναι αρχηγός της συμμορίας New Moneii που ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών και οι επιτιθέμενοι είναι τρία μέλη αντίπαλης συμμορίας, οπλισμένα με αυτοσχέδια μαχαίρια. 

Όταν κατάλαβε πως ο κλοιός στένευε, ο Williams πήδηξε από το εσωτερικό μπαλκόνι και προσγειώθηκε στον από κάτω όροφο, για να γλιτώσει το μαχαίρωμα. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη ράγισμα σπονδύλου και έσπασε τον αστράγαλό του. 

Ο Williams βρίσκεται στη φυλακή ενώ περιμένει τη διεξαγωγή της δίκης του για απόπειρα εκφοβισμού μαρτύρων που θα κατέθεταν κατά δύο ενόπλων που κατηγορούνται για το φόνο αντιπάλου του Williams και του 10 μηνών γιου του. 

Η αστυνομία εκτιμά πως ήταν ο Williams που έδωσε την εντολή για το φόνο αλλά δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει αποδείξεις εναντίον του. 


Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου