Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ENΕΔΡΑΣ (upd) Εδώ έπεσε νεκρός M.Κόλα (φωτό-video) - Πως τον "γάζωσαν" τα ΕΚΑΜ


Νεκρός κατά τη διάρκεια της «μάχης» που δόθηκε στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα έπεσε τα ξημερώματα ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιό Μάριον Κόλα από βολές ανδρών των ΕΚΑΜ.
 
Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από θερμική κάμερα και κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες γύρω στις 100, ενώ σύμφωνα με άλλες περισσότερες από 200.
 
O Μάριαν Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα, έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ (άνδρες της ΜΥΑ/ΛΣ συμμετείχαν στην καταδίωξη) δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπόρους ναρκωτικών.
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ μπλόκαραν τους δύο δραπέτες γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στο σημείο που τους είχαν εντοπίσει ξανά πριν από 15 ημέρες από τις θερμικές κάμερες. Οι Αλβανοί κακοποιοί κινούνταν πεζοί κοντά στο ποτάμι, έξω από το χωριό Βροσύνα προκειμένου να διαφύγουν στην Αλβανία.
Μόλις ο Κόλα  και ο Κούπα κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία ακολούθησε πραγματική μάχη.
Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκε στην κνήμη ένας αστυνομικός των ΕΚΑΜ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η θανατηφόρες βολές που δέχθηκε ο Μ.Κόλα ήταν στο θώρακα, στην καρδιά, αλλά και στην πλάτη όπου και φέρει τυφλό τραύμα,μπορεί και στην καρδιά. Αυτό προκύπτει από την αυτοψία που έκανε ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Στο σημείο της συμπλοκής το Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξε 4 κάλυκες από 7,62Χ39 και ήταν αυτές που πρώτος έριξε σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που σκοτώθηκε ο Κόλα, για να δεχτεί αμέσως μετά μαζικές ριπές. Είχε προσαρμόσει στο ΑΚ-47 διπλή γεμιστήρα.Ο Κόλα με το που έριξε την ριπή γύρισε την πλάτη του και έτρεξε για να ξεφύγει μέσα στο δάσος
Ο ΕΚΑΜίτης που τραυματίατηκε σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν βλήθηκε με πύλη εισόδου από την κνήμη (καλάμι) και πύλη εξόδου από το δεξί μηρό πάνω από το γόνατο, χωρίς νευροαγγιακές βλάβες, χωρίς νευροαγγιακές βλάβες.
Οπως όλα δείχνουν οι δύο αδίαστακτοι κακοποιοί που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης Κατερίνας στα Ισθμια Κορινθίας και του αστυνομικού στο Δίστομο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες κρύβονταν στα βουνά του Σουλίου σε σπίτι που ο ιδιοκτήτης τους υπέθαλπτε. ¨οπως αποκάλυψε το defencenet.gr μαζί του βράθηκε σπιτικά παρασκευασμένο φαγητό. 
Η κίνησή τους εντοπίστηκε από την θερμική κάμερα ενός μέλους της ΜΥΑ/ΛΣ, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την ΕΚΑΜ που είχε στήσει ενέδρα στη γέφυρα της Βροσίνας στο νομό Ιωαννίνων.
Ο Μάριον Κόλα είχε μαζί του ένα ΑΚ-47 στην τσέπη του μια χειροβομβίδα και κουβαλούσε ένα σακίδιο με γεμιστήρες, χειροβομβίδες αλλά και το φαγητό.
Ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του με την αστυνομία να έχει στήσει δεκάδες μπλόκα στους γύρω δρόμους.
 
 
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου