Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στον ανακριτή αύριο η συμμορία της Μεσαράς

Tο κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσουν αύριο οι 7 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την υπόθεση λαθροδιακίνησης τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών και όπλων προκειμένου να απολογηθούν.

Ο επτά που μαζί με τον 43χρονο απο τις Ατσιπάδες ο οποίος αναζητείται ούτε λίγο ούτε πολύ είχαν γίνει συμμορία με τη δράση τους να επεκτείνεται από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέχρι την κλοπή και την πώληση αγροτικών μηχανηματών και φυσικά την αγοραπωλησία πολεμικού υλικού. Όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες.

Οι διώξεις

Και οι 8 κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Όσον αφορά στις επιμέρους κατηγορίες τα δυο νεαρά αδέρφια από τις Ατσιπάδες (20 και 26 ετών) κατηγορούνται για παράνομη κατοχή όπλων με σκοπό την τέλεση κακουργηματικών πράξεων καθώς επίσης και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ο 77χρονος και ο 43χρονος γιος του που αναζητείται κατηγορούνται για κατοχή και αποθήκευση ιδιαίτερα μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών καθώς και για κατοχή και εμπορία όπλων
Ο 38χρονος και ο 48χρονος αδερφός του κατηγορούνται ο μεν πρώτος για αποθήκευση ναρκωτικών από δράστη που λειτουργούσε κατ' επάγγελμα και ο δεύτερος για παράνομη κατοχή όπλων, φυσιγγίων και πολεμικού υλικού.
Όσον αφορά στον 55χρονο από το Μοριά και τον 21χρονο γιο του σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή πυρομαχικών. Τέλος ο 28χρονος Αφγανός κατηγορείται για παράνομη είσοδο στη χώρα.                                      
                                                                               πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου