Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα σε 2500 κρατούμενους από την ΜΚΟ "Αποστολή"


Με 19 παλέτες από τόνους τροφίμων, χιλιάδες είδη ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας, αλλά και φάρμακα ενίσχυσε τους κρατούμενους των...

φυλακών Κορυδαλλού ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Περισσότεροι από 2.500 κρατούμενοι άνδρες και γυναίκες, ενισχύθηκαν με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες τους.

Το πρωί της Δευτέρας ο γενικός διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας, με κλιμάκιο του Οργανισμού βρέθηκαν στις φυλακές, με σκοπό την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Το παρόν έδωσε και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, αλλά και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γεώργιος Πατούλης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής συνέδραμε συμπληρωματικά στην ανθρωπιστική βοήθεια με την παροχή φαρμακευτικού υλικού.

Ο κ. Δήμτσας συνομίλησε με την διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις τους, διαβεβαιώνοντας ότι η «Αποστολή» στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα σταθεί στο πλευρό τους.

«Η “Αποστολή”, στο πλαίσιο και του Συμφώνου Συνεργασίας μας και με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στόχο έχουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίσουμε την οικογένεια των συνανθρώπων μας που στερούνται το αγαθό της ελευθερίας και να ευχηθούμε παράλληλα να ενταχθούν πολύ γρήγορα στο σύνολο της κοινωνίας με τις πιο ευοίωνες προοπτικές» είπε ο κ. Δήμτσας.                                            
                                                                                  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου