Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΓΧΟΝΤΕΣ....



Με «νέο αίμα» ενισχύεται η Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης, η γνωστή πλέον ΟΕΑ, στελέχη της οποίας αναλαμβάνουν όλες τις δύσκολες και επικίνδυνες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Κρήτη με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στους 20 επίλεκτους αστυνομικούς της υπηρεσίας, προστίθενται πλέον τρία νέα μέλη. Πρόκειται για τους τρεις που κατάφεραν να τερματίσουν την πολυήμερη εκπαίδευση που έγινε στο Ρέθυμνο.

Συνολικά έλαβαν μέρος 50 αστυνομικοί, όμως 33 ήταν εκείνοι που πέρασαν τα πρώτα τεστ για να κόψουν τελικά την κορδέλα τερματισμού οι τρεις μετά από πολύ σκληρές δοκιμασίες. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν ότι η εκπαίδευση τους ήταν ακόμα πιο δύσκολη και επίπονη από αυτήν που πέρασε η πρώτη «φουρνιά». Μάλιστα, όπως επισήμαναν, ο αριθμός των επιτυχόντων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος, όμως κάποιοι τραυματισμοί έθεσαν εκτός μάχης πολύ αξιόλογους εκπαιδευόμενους που στάθηκαν πραγματικά άτυχοι.

Η λειτουργία της ΟΕΑ βασίζεται στα πρότυπα της ΕΚΑΜ και είναι μία υπηρεσία στην οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η ηγεσία της Αστυνομίας στην Κρήτη.    
                            πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου