Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δραπέτης φυλακών συνελήφθη στο Κερατσίνι


Στη σύλληψη ενός 38χρονου δραπέτη φυλακών προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Κερατσίνι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό...
ο 38χρονος παραβίασε οκταήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Αγιάς, όπου κρατείτο με καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και τεσσάρων μηνών και ποινή φυλάκισης 55 μηνών για απόδραση κρατουμένου, απάτες, κλοπές, απόπειρα εκβίασης, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, υπεξαγωγή εγγράφων, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Σε βάρος του εκκρεμούσαν επίσης τρείς καταδικαστικές αποφάσεις των πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιά, με συνολική ποινή φυλάκισης 56 μηνών για απάτες και κλοπές.
Από τη έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στη διάρκεια των τελευταίων 20 μηνών ο συλληφθείς, ερχόταν σε επαφή με άτομα τα οποία πωλούσαν αυτοκίνητα μέσω αγγελιών και χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας τους εξαπατούσε αφαιρώντας στη συνέχεια τα οχήματα τους.
Συνολικά εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.                                                                                                                        πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου