Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

O Μακρυγιάννης "ενημέρωσε" τον Ρουπακιώτη πριν γίνει καπνός???


Ο άνθρωπος είχε θράσος. Ο καταδικασμένος σε τέσσερις φορές ισόβια, δραπέτης σήμερα Μιχάλης Μακρυγιάννης ζήτησε ευθέως από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη να ικανοποιήσει το αίτημά του για... απόλυση υπό όρους από τις φυλακές Λαρίσης, όπου βρισκόταν έγκλειστος ως και πριν από δέκα ημέρες.


Η συνάντηση Ρουπακιώτη - Μακρυγιάννη έγινε στις 18 Ιουλίου στη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Δικαιοσύνης στις φυλακές της θεσσαλικής πόλης. ...


Να λοιπόν πώς ο ίδιος ο υπουργός περιγράφει τη σκηνή της συνάντησής του με τον κακοποιό.


Ο Μακρυγιάννης, εξιστόρησε ο κ. Ρουπακιώτης σε συνεργάτη μου, παραπονέθηκε πως, παρ' ότι του έχουν δοθεί 10 άδειες, δεν τον «απολύουν» από τις φυλακές και έχουν απορρίψει έξι σχετικά αιτήματά του.

Εκείνη την ώρα παρενέβη ο διευθυντής της φυλακής και υπενθύμισε στον Μακρυγιάννη ότι όταν είχε παραβιάσει το 2006 την άδειά του είχε κάνει ληστεία.

Ο υπουργός ανέφερε στον Μακρυγιάννη αλλά και σε άλλους κρατουμένους ότι θα κοιτάξει τα αιτήματά τους για τις άδειες και ότι εν πάση περιπτώσει αρμόδια για να αποφασίσουν είναι το Συμβούλιο Φυλακών και το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο Μακρυγιάννης από την πλευρά του, λίγες ημέρες προτού εξαφανισθεί, εμφανίζεται να είχε αναφέρει σε συγγενείς και γνωστούς του ότι ο υπουργός τού είχε πει «κράτησέ με ενήμερο για την υπόθεσή σου». Λόγια του 50χρονου ποινικού ο οποίος μετά παραβίασε και την άδεια και βεβαίως καταζητείται.                                                                                                                πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου