Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ο εκφυλισμός των Ολυμπιακών Αγώνων...



Όποιος είχε χθες το βράδυ την ατυχία να μείνει σπίτι και να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των Olympic Games 2012 του Λονδίνου, θα κατάλαβε πολύ καλά πως αυτό το πανηγυράκι χορηγών και πολυεθνικών ουδεμία σχέση έχει με τα αρχαία Ελληνικά αθλητικά ιδεώδη, το "ευ αγωνίζεσθαι", το κλέος, τον κλάδο ελαίας κ.α.



Το βρετανικό πάρτι που μας μεταφέρθηκε μέσα από τις μικρές οθόνες, ένα μουσικό συνονθύλευμα, ένα απολίτιστο πολυπολιτισμικό χάος ήταν αρκετό να πείσει και τον πιο δύσπιστο για το τι εστί Olympic Games και τι πρεσβεύουν πια όλοι αυτοί της Δ.Ο.Ε., αλλά και της Ε.Ο.Ε. που απέβαλλαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για "ανάρμοστη ρατσιστική" συμπεριφορά.

Το Ολυμπιακό πνεύμα έχει εκφυλιστεί πλήρως, καθώς στην λαμπαδηδρομία ένας θεατής άναψε το τσιγάρο του από τον πυρσό από το ιερό φως της Ολυμπίας. Τι καταλαβαίνουν άραγε όλοι αυτοί από τον πλούσιο πολιτισμό μας; Αυτά είναι τα απτά αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας: Ένας ζαλισμένος λαός χωρίς συνοχή, ήθη, ηθικό, αρχή και τέλος... Ας αγωνιστούμε να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο και να διατηρήσει την φυλή, την ιστορία, την γλώσσα, την θρησκεία και κυρίως την περηφάνια της!
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου