Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Εντός των Χωρικών υδάτων και απο αντιαεροπ ορικά πυροβόλα χτυπήθηκε το RF-4E


EPA photo
Σύμφωνα με έκθεση Αμερικανικών μυστικών Υπηρεσιών !
Δοκίμαζε την χρόνο αντίδρασης της Αεράμυνας της Συρίας ….
Η Τουρκία ! Έκθεση Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ανέφερε οτι το Τούρκικο πολεμικό αεροπλάνο πιθανότατα χτυπήθηκε από τη ξηρά με αντιαεροπορικά πυροβόλα, ενώ πετούσε στο εσωτερικό εναέριο χώρο της Συρίας, Αμερικανός αξιωματούχους, σύμφωνα με την Wall Street Journal.
Η διαπίστωση ανήκει σε αρμονία με το λογαριασμό της Συρίας για το περιστατικό έρχεται σε αντίθεση και εκθέσεις από Τούρκους αξιωματούχους.
Η τουρκική κυβέρνηση έχει δηλώσει τα συντρίμμια από το αεροπλάνο έπεσε σε νερά της Συρίας, αλλά υποστήριξε ότι μαχητικό αεροσκάφος του καταρρίφθηκε χωρίς προειδοποίηση σε διεθνή εναέριο χώρο.
“Δεν βλέπουμε καμιά ένδειξη ότι καταρρίφθηκε από ένα πύραυλο εδάφους-αέρος, όπως λέει η Τουρκία , δηλώνει , ” ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ στην άμυνα, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει την πηγή των πληροφοριών.
Ο ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ προειδοποίησε ότι αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας παραμένει άγνωστη !
Η χρήση των αντιαεροπορικών προτείνεται επειδή το τουρκικό αεροσκάφος πετούσε αργά και χαμηλά στο έδαφος, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ, αν και η Συρία είχε πει ότι η εκτόξευση ταξίδευε στα 480 μίλια την ώρα.
Ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ που συνεργάστηκε στενά με την Τουρκία είπε ότι πιστεύει πως πορεία της πτήσης ήταν γραφτό να δοκιμάσουν αντίδραση της Συρίας.
«Νομίζεις ότι το αεροπλάνο ήταν εκεί κατά λάθος;” ο πρώην αξιωματούχος.”Οι χώρες αυτές κάνουν δοκιμές πόσο γρήγορα το πόσο γρήγορα κάποιος απαντά. Είναι μέρος της εκπαίδευσης.” ....Εμείς στην ΕΛΛΆΔΑ ΚΆΤΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΆ                                                         πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου