Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Νέο κρούσμα εισαγωγής ναρκωτικών σε φυλακές...Αυτή τη φορά στις φυλακές Άμφισσας


Μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη κυκλώματος σωφρονιστικών υπαλλήλων που προμήθευαν με ναρκωτικά και κινητά τον Αλβανό βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι, στις φυλακές Μαλανδρίνου, μια ακόμη απόπειρα εισαγωγής ηρωίνης αποτράπηκε στις φυλακές Άμφισσας, με τη σύλληψη ενός 41χρονου Έλληνα.

Ο δράστης εντοπίστηκε από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ  ΦΡΟΥΡΟΥΣ να .....
κινείται ύποπτα έξω από τις φυλακές και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Πάνω του κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες τυλιγμένες με κολλητική ταινία, που περιείχαν ηρωίνη βάρους 121 γραμμαρίων και δύο κινητά.

Ο 41χρονος ομολόγησε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από έναν Αλβανό αγνώστων στοιχείων στον Πειραιά και τα προόριζε για έναν έγκλειστο των φυλακών, του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας που του άσκησε δίωξη για αγορά, κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.                                                                                                                                  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου