Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Kασσαβετεια Εξ.Φρουρα-Επαναλαμβανόμενες 3ωρες στάσεις εργασίας από Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2012 έως και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ Κασσαβέτεια, 01-02-2012
ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΚΑΣΣΑΒΕΤΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 17
Αρ. Εξερχ.: 06
ΕΔΡΑ : Αϊδίνιο Αλμυρού
Νομός Μαγνησίας                                                                                     
Τ.Κ. 37100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2422051486 ΠΡΟΣ:
FAX : 2422051486 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ


ΘΕΜΑ : «Επαναλαμβανόμενες 3ωρες στάσεις εργασίας από Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2012 έως και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012».


Με το παρών έγγραφο θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι μετά ... από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σωματείο μας αποφάσισε να κατέλθει σε επαναλαμβανόμενες 3ωρες στάσεις εργασίας, από Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2012 έως και τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και κατά τις ώρες 10:00’-13:00’ καθώς και 17:00’-20:00’. Η απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων είναι μονόδρομος μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου και βαθμολογίου στο οποίο οι Εξωτερικοί Φρουροί αν και ένστολοι και ένοπλοι αντιμετωπίζονται σαν Υπάλληλοι Γραφείου.
Οι στάσεις πραγματοποιούνται για τους παρακάτω λόγους:
1) Ασφάλεια Καταστήματος. Η προκλητική στάση της πολιτείας η οποία αντιμετωπίζει την Υπηρεσία μας με μαθηματική προσέγγιση, προβαίνοντας σε οριζόντιες περικοπές δαπανών, έχει οδηγήσει σε μείωση των επιπέδων ασφαλείας σε τόσο χαμηλά επίπεδα που δεν έχει προηγούμενο.
2) Μισθολόγιο. Καθιέρωση ειδικού μισθολογίου-ειδικών επιδομάτων λόγω της ιδιαίτερης αλλά και επικίνδυνης εργασίας µας. Είμαστε ίσως η μοναδική υπηρεσία που έχουμε απολέσει άνω του 40% του εισοδήματός μας.
3) Εξαίρεση της Υπηρεσίας µας τόσο από την απαγόρευση, όσο και από τον κανόνα 1 προς 10 στις προσλήψεις στο Δημόσιο προκειμένου να καλυφθούν τα εμφανή κενά ασφαλείας και όχι µόνο.
4) Εξαίρεση της υπηρεσίας μας από τις περικοπές δαπανών, στις αποζημιώσεις νυχτερινών και αργιών.
Προσωπικό ασφαλείας της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης του Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας, ορίζεται το σύνολο του παρόντος προσωπικού, καθώς λόγω της ελλείψεως προσωπικού δεν δύναται να μειωθεί περισσότερο.
Τις ημέρες και ώρες των στάσεων εργασίας, δεν θα εκτελεστεί καμία μεταγωγή κρατουμένων στα δικαστήρια εκτός αν συντρέχει παρέλευση 12μήνου για κακουργήματα και 18μήνου για τα υπόλοιπα αδικήματα, καθώς και στα νοσοκομεία, εκτός αν κινδυνεύει η ζωή του κρατούμενου. Επίσης δεν θα συμμετάσχουμε σε καμία μορφή φρούρησης κρατουμένων στα δικαστήρια, πλην της παρέλευσης 18μήνου. Τέλος, δεν θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια στα νοσοκομεία (ούτε συγγενών, ούτε συνηγόρων).
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με Εκτίμηση
για το
Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- -Η-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τζίμας Χρήστος Γεωργίκου Κυρατσώ

Πίνακας Αποδεκτών:
-κ. Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
-κ. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
-κ. Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής
-κ. Γενική Διευθύντρια Προσωπικού
-κ. Διευθυντή Υ.Ε.Φ.Κ.Κ./Υ.Δ.Δ. & Α.Δ
-κ. Εισαγγελέα Επόπτη Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας
-κ. Διευθύντρια Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας
-κ. Διοικητή Τ.Ε.Φ.Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας
-Π.Ο.Υ.Ε.Φ.
-Δικηγορικό Σύλλογο Νομού Μαγνησίας
-Μέλη Σωματείου                                                                                           externa-guards.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου