Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ούγκο Τσάβες δείχνει τους αμερικανούς ως υπεύθυνους για την κατάσταση τη υγείας του!!



Ο Ούγκο Τσάβες, θεωρεί οτι η κατάσταση της υγείας του και της προέδρου της Αργεντινής ειναι αποτέλεσμα επιστημονικού τρόπου εμφύτευσης του καρκίνου απο τους αμερικανούς

Όπως είπε,.... δεν κατηγορεί κανέναν κι ότι απλά κάνει κάποιες «φωναχτές σκέψεις». Οι «σκέψεις» του ήταν ότι οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν αναπτύξει έναν τρόπο να εμφυτεύουν τον καρκίνο στους...
ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, ειδικά μετά το γεγονός ότι και η Κριστίνα Φερνάντεζ της Αργεντινής, διαγνώστηκε με καρκίνο.

Εμείς από την δική μας πλευρά θα προσθέταμε ότι αυτό το σχέδιο οι αμερικανοί ενδέχεται να το εφαρμόζουν και σε χώρες εκτός λατινικής Αμερικής, γιατί εκτός από τον Τσάβες και τον Φιντέλ Κάστρο ας θυμηθούμε την περίπτωση του δικού μας αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.

Εάν ζούσε σήμερα δεν νομίζουμε ότι θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο και όλως περιέργως την κατάλληλη για αυτούς στιγμή πέθανε από καρκίνο. Ας θυμηθούμε και την περίπτωση του Παπαδόπουλου προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας που με την σθεναρή στάση του είχε σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των αμερικανοεβραίων.

Επίσης ας θυμηθούμε την πιο πρόσφατη περίπτωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογκαν που διαγνώστηκε και αυτός με καρκίνο.

Νομίζουμε ότι έχουν μαζευτεί πολλές περιπτώσεις ηγετών μη προσκείμενων φιλικά στους αμερικανοεβραίους που έχουν νοσήσει από καρκίνο για να μπορέσουν όλες αυτές να θεωρηθούν συμπτώσεις.

Επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο τουναντίον θα λέγαμε, σκεπτόμενοι και εμείς φωναχτά θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον ηγέτη της Βενεζουέλας Τσάβες και θα συστήσουμε στους ηγέτες κρατών που δεν είναι και τόσο φιλικά προσκείμενοι στους αμερικανοεβραίους να προσέχουν ιδιαίτερα το τι τους ποτίζουν και τι τους ταΐζουν στα γεύματα που παραθέτουν προς τιμή τους,γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δηλητηριάζουν με επιστημονικό τρόπο και φυσικά εάν τολμήσει κάποιος να ισχυριστεί αυτά που λέει σήμερα ο Τσάβες να μπορούν εύκολα να του προσάψουν την κατηγορία ότι αυτά που λέει ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και ότι είναι θεωρίες συνομωσίας ..                                                                                                      helleniclegion.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου