Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μην απελπίζεστε αδέρφια μου, όσο πιο πολύ νυχτώνει τόσο πλησιάζει το ξημέρωμα


Αδέρφια μου Ελληνες αύριο ξημερώνει η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940.
Κι αυτό το ΟΧΙ έμεινε στα χείλη των Ελλήνων μέχρι την τελική απελευθέρωση τον Οκτώβριο του 1944.
Κράτησε δηλαδή 4 ολόκληρα χρόνια.


Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε το ΟΧΙ που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2009 και σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και ανακοινώσεις της προδοτικής κυβέρνησης πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το 2020 ή και ακόμα παρά πέρα!!!!!

Μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την γερμανική κατοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο με τα 400 χρόνια σκλαβιάς της Τουρκοκρατίας.
Θα είναι μια σκλαβιά χωρίς τέλος.
Μια σκλαβιά πολύ πιο επικίνδυνη.
Μια σκλαβιά όπου θεωρητικά θα συνεχίσει να κυματίζει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η γαλανόλευκη, αλλά κατ' ουσίαν ο Ελληνας δεν θα έχει πλέον κάνενα λόγο στην διακυβέρνηση της πατρίδας του.

Μην αυταπατάσθε όσοι πιστεύετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά τις εκλογές. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Η σημερινή προδοτική κυβέρνηση έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Πρέπει να υπογράψει συνθήκες και συμφωνίες οι οποίες θα δεσμεύουν την Ελλάδα και τις εκάστοτε κυβερνήσεις της για τα επόμενα δεκάδες χρόνια. Το μέλλον των παιδιών μας και πολύ πιθανώς και των εγγονών μας καταστράφηκε. Και η σημερινή ανάξια και αισχρή γενιά που μέσα σε ένα παραλήρημα προδοσίας και πολιτικής απάτης, έδωσε την εξουσία, στην χειρότερη από καταβολής του νεοελληνικού κράτους, κυβέρνηση με 43%, οδήγησε με τα δικά της ψηφοδέλτια στην καταστροφή τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.

Είναι περιττό να λέμε κάθε φόρα, ότι σήμερα είναι η αποφράδα ημέρα ή αύριο ή προχθές... Η σύγχρονη αποφράδα ημέρα για το Γένος μας ήταν η 4η Οκτωβρίου 2009. Η ημέρα που ο ελληνικός λαός, σύμφωνα με το απατηλό και αισχρό εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, έδωσε την εξουσία στα ανδρείκελα και τους εντολοδόχους των ξένων κατακτητών.
Ενα εκλογικό σύστημα που σύμφωνα με τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών, μας χάριζε πολιτική σταθερότητα αφού ασχετα αν ένα κόμμα ψηφιζόταν από 4 στους 10 Ελληνες, μπορούσε να κυβερνά με άνεση και με κοινοβουλευτική αυτοδυναμία που του εξασφάλιζε το νά κάνει ότι θέλει.....

Ποτέ κανένα από τα 2 κυρίαρχα κόμματα εξουσίας δεν απαίτησε και δεν θέλησε την δικαιότερη απλή αναλογική που θα εξασφάλιζε τουλάχιστον ότι η πραγματική πλειοψηφία των Ελλήνων θα ήταν με την κυβέρνηση.

Αλλά και τα μικρότερα κόμματα σπάνια αναφέρθηκαν στο θέμα αυτό. Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η απλή αναλογική δεν θα έφερνε ποτέ στην εξουσία ένα μόνο κόμμα και η κουτάλα θα μοιραζόταν με αποτέλεσμα να είναι επισφαλής η μάσα των 2 μεγάλων κομμάτων εξουσίας αφού θα έπρεπε υποχρεωτικά για να κυβερνήσουν να συνεργαστούν και με κάποιο μικρότερο....
Ομως αυτή θα ήταν η επιλογή του Ελληνικού λαού και θα όφειλαν να την σεβαστούν. Το εκλογικό σύστημα πρέπει να στηρίζεται και να περιγράφεται αναλυτικώς στο Σύνταγμά μας κι όχι να είναι κάθε φορά προϊόν κομματικής διαπραγμάτευσης και πολιτικού μαγειρέματος.

Ας γυρίσουμε όμως πάλι στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Η απαισιοδοξία έχει καταλάβει και καταβάλει τους Ελληνες. Τα αλλεπάλληλα ανθελληνικά, αντικοινωνικά και προδοτικά μέτρα που οδηγούν τον λαό μας στην εξαθλίωση φαίνονται να έχουν κάμψει το ηθικό μας. Αυτό που δεν κατάφεραν οι Γερμανοί κατακτητές του Γ Ράιχ το 1941 κατάφεραν οι απόγονοί τους του Δ Ράιχ το 2011.
Η κατήφεια και η δυστυχία είναι διάχυτη γύρω μας. Στον δρόμο, στην δουλειά μας, στα μέσα μεταφοράς, στις συζητήσεις στα καφενεία και στις παρέες, παντού.

Οι άνθρωποι αυτοί που ψήφισαν αυτά τα μέτρα, το λέω μετά πλήρους συνειδήσεως, ότι δεν πρέπει να θεωρούνται Ελληνες. Είναι ελληνόφωνοι ξένοι. Το μέγεθος της προδοσίας τους είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

Ομως αδέρφια μου, το Γένος μας έχει τις προϋποθέσεις να πεί ένα ακόμα ΟΧΙ. Εχει την ενδοξότερη ιστορία του κόσμου, έχει τις ψυχικές δυνάμεις να ξαφνιάσει για πάλι τους ξένους εισβολείς που παρουσιάζονται για μια ακόμα φορά σαν σωτήρες μας.

Μην λησμονούμε ότι και το 1941 η πατρίδα μας ύστερα από άνισο και ηρωικό αγώνα κατελήφθει από τους παπούδες της Μέρκελ, οι οποίοι διατείνονταν ότι ήρθαν να μας σώσουν και να μας εντάξουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του Γ Ράιχ. Κατελήφθει αλλά δεν νικήθηκε. Το φρόνιμα των Ελλήνων και η πίστη στην Ελευθερία έμειναν ζωντανά στις ελληνικές ψυχές.

Και σήμερα καλούμαστε να αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης που πολτοποιεί τους λαούς. Κατά του ξένου συναλλαγματικού Ευρώ που μας το παρουσίασαν σε όμορφο περιτύλιγμα αλλά αποδείχθηκε το κατακτητικό όπλο των Γερμανών που ξεπέρασε κατά πολύ τα άρματα μάχης του Χίτλερ.

Πρέπει να αγωνιστούμε κατά της πολυπολιτισμικής "προοδευτικής" υποκουλτούρας που οδήγησε τους Ελληνες να κλειστούν έντρομοι στα σπίτια τους και τα παιδιά μας στο να διδάσκονται ανθελληνικές ιδεολογίες τις οποίες το προδοτικό Υπουργείο (Μη Εθνικής) Παιδείας βαφτίζει αντιρατσιστικές.
Πρέπει να αγωνιστούμε για την επαναφορά της οικονομικής αυτάρκειας της Πατρίδας μας που θυσιάστηκε από τους προδότες πολιτικούς στο βωμό του προσωπικού και κομματικού τους συμφέροντος.
Πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια σε κάθετι που αποδομεί το Ελληνικό Πατριωτικό Εθνικό Κράτος.

Κάποιοι θα πουν οτι με τις ακραίες αυτές προτάσεις θα οδηγηθούμε στην διεθνή απομόνωση. Είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ενα ψέμα που προσπαθεί να μας αφήσει να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Πόσες χώρες μας πρότειναν οικονομική βοήθεια με ελάχιστα και μόνο οικονομικά ανταλλάγματα; Κίνα, Ρωσία και άλλες. Για ποιά απομόνωση μιλούν οι οπαδοί της Δυτικής Εβραιοαμερικανικής Ευρώπης; Γιατί και ποιός δεν μας επέτρεψε να διαπραγματευτούμε και με άλλους πλην Τρόϊκας, τα απαιτούμενα δάνεια;
Οδηγήθηκε σε απομόνωση η ελληνική Κύπρος μας που πήρε δάνειο από την Ρωσία δίνοντας μας ένα μάθημα άσκησης εξωτερικής πολιτικής;

Ας παραδειγματιστούμε, λοιπόν αδέρφια μου Ελληνες, από τα παλικάρια που πολέμησαν κι άφησαν την ζωή τους πάνω στα βουνά της Βορείου Ηπειρου. Από τους απλούς αληθινούς Ελληνες πατριώτες-στρατιώτες όπως αυτόν που βλέπετε στην φωτογραφία, που με τον αγώνα τους νίκησαν έναν υπέρτερο εχθρό. Με τα χαμόγελο στα χείλη....
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ομοψυχία και να αναστήσουμε την προαιώνια αγάπη του Γένους μας για την Ελευθερία.
Την Ελευθερία στην οποία αναφέρεται και ο Εθνικός μας Υμνος.
Η τελική νίκη θα είναι δική μας.
http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου