Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Φαντασιόπληκτοι πολίτες δυσχεραίνουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ...για τον εντοπισμό των Αλβανών δολοφόνων-δραπετών..


Σπέρνουν τον πανικό στους Αστυνομικούς που είναι υποχρεωμένοι να ελέγξουν την κάθε π@π@ρι@ που θα τους καταγγείλουν ..

Από το μεσημέρι σήμερα, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της ΕΛ.ΑΣ.σε ολόκληρη την Ήπειρο, από... φαντασιόπληκτους και μυθομανείς πολίτες που σπεύδουν να καταγγείλουν ότι θεωρούν παράξενο γύρω τους, θεωρώντας ότι πρόκειται για την εγκληματική συμμορία του Κόλα!!!

Χωρίς υπερβολή, όποιον άγνωστο δουν να περνάει από κάπου -τον οποίο με βάση τη δική τους ασχετοσύνη θεωρούν ύποπτο- τηλεφωνούν αμέσως στο τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. και σπέρνουν τον πανικό. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μη μπορώντας να αξιολογήσουν τηλεφωνικά 100% τη σπουδαιότητα της κάθε καταγγελίας, σπεύδουν επί τόπου για να εξετάσουν το τι συμβαίνει, όμως γρήγορα καταλαβαίνουν ότι ο... "θησαυρός" ήταν... άνθρακας!

Το ίδιο βέβαια έκανε και τοπικός "δημοσιογράφος" που νόμισε ότι βρήκε την αποκλειστικότητα της ζωής του και έσπευσε να την κυκλοφορήσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Γι' αυτό απαιτείται απ' όλους ψυχραιμία τούτες τις δύσκολες ώρες. Μην ενοχλείτε για ψύλλου πήδημα την ΕΛ.ΑΣ. και μη δυσχεραίνετε για πλάκα το κρίσιμο έργο της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου