Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γυναίκες διακινούσαν ναρκωτικά για λογαριασμό φυλακισμένων


 
 
Δύο 50χρονες Ελληνίδες είχαν αναλάβει την διακίνηση ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών στη Λάρισα, για λογαριασμό δύο νεαρών Αλβανών που τις καθοδηγούσαν μέσα από τις… φυλακές της πόλης! Όμως, τα θηλυκά «βαποράκια» εντοπίστηκαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και στα σπίτια τους βρέθηκαν 97,2 γραμμάρια ηρωίνης και 25 ναρκωτικά δισκία Xanax.

Οι γυναίκες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν συνολικά 2.685 ευρώ και τέσσερα κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου, ομολόγησαν ότι ακολουθούσαν τις εντολές που τους έδιναν ένας 27χρονος Αλβανός ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 15 ετών και δέκα μηνών για ναρκωτικά και ένας 31χρονος ομοεθνής του που είναι προφυλακισμένος για τον ίδιο λόγο. Όλοι μαζί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Από το Αγρίνιο ως την Αμαλιάδα ακολουθούσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 20χρονο Αλβανό ύποπτο για διακίνηση κοκαΐνης. Όταν εκείνος τους αντιλήφθηκε, πέταξε στο έδαφος μια σακούλα που περιείχε δέκα συσκευασίες με 13,6 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά οι αστυνομικοί τη βρήκαν, ενώ πάνω του κατέσχεσαν άλλο ένα φιξάκι, 540 ευρώ και δυο κινητά. Ο 20χρονος που βρισκόταν παράνομα στη χώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου