Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική πόλο γυναικών

 Tη θέα από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου απολαμβάνει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην Σανγκάη και μαζί τους ολόκληρη η Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έγραψε ιστορία καθώς είναι το πρώτο που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμια διοργάνωση.

Η Εθνική γυναικών του πόλο «έπνιξε» την Κίνα μέσα στο σπίτι της (9-8), φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στη Σανγκάη και… τα γυαλιά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα της χώρας μας!

Συνεπείς στο ραντεβού με την επιτυχία οι κοριτσάρες του Μορφέση, μετατράπηκαν στη μόνη ομάδα που έχει ανέβει στο βάθρο όλων των μεγάλων διοργανώσεων (Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο)!

Την ώρα ανάκρουσης του Εθνικού Ϋμνου όλες αγκαλιασμένες με δάκρυα στα μάτια, χάριζαν σε όλους τους Ελληνες στιγμές εθνικής υπερηφάνειας.

ΕΛΛΑΣ (Μορφέσης): Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά. Αντι Μελιδώνη 1,.Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση 1, Αλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη 3, Αντιγόβη Ρουμπέση 3, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη 1, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά, Ελενα Γουλά.

Οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες και το απέδειξαν.

Κέρδισαν πανάξια τον παγκόσμιο τίτλο και την Κυριακή (31/7) στις 12 το μεσημέρι θα πατήσουν το ελληνικό έδαφος με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος τους.

Οι κοπέλες μας παίξανε  κυριολεκτικά ΜΟΝΟ για την ΤΙΜΗ και το Εθνόσημο.

-Η αλήθεια είναι ότι πολλά κανάλια και δημοσιογράφοι, θα δυσκολευτούν να πουν την λέξη εθνική Ελλάδος!!!

{αναδημοσιευση}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου