Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Χανιά: Αποφυλακίστηκε άλλος αντί άλλου - Το κόλπο, η διαπίστωση και ο χαμός στις φυλακές της πόλης



Όλα έγιναν στις φυλακές στην Αγυιά Χανίων - Ο δράστης έπιασε τους πάντες στον ύπνο και έφυγε σαν κύριος.. Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός Γεωργιανού κατάδικου, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος αποφυλακίστηκε από την φυλακή ''Κρήτη Ι'' στην Αγυιά Χανίων, αντί άλλου Γεωργιανού.

Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη πριν από μια εβδομάδα περίπου και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Εκείνη την ημέρα επρόκειτο να αποφυλακισθεί ένας κρατούμενος από την Γεωργία. Όμως, όταν κλήθηκε να εμφανιστεί για να παραλάβει τα έγγραφα της αποφυλάκισης, στην θέση του πήγε ένας ομοεθνής συγκρατούμενός του, με τον οποίο υπήρχε ομοιότητα.

Ο δεύτερος πήρε τα έγγραφα και σύμφωνα με πληροφορίες, παρελήφθη από αστυνομικό, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων και από εκεί έφυγε ελεύθερος! Μόλις χθές, στην φυλακή των Χανίων διαπιστώθηκε πως οι δύο κρατούμενοι είχαν αλλάξει θέσεις και σήμανε συναγερμός.

Μάλιστα ο κρατούμενος που έπρεπε κανονικά να αποφυλακιστεί παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ η υπόθεση εξετάζεται και διοικητικά για τον καταλογισμό ευθυνών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου