Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σκηνές «φαρ ουέστ» σε ξενοδοχείο στην Κρήτη – Σκληροί κακοποιοί εφοδιασμένοι με βαρύ οπλισμό – φώτο




Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τουρίστες -Στο νοσοκομείο οι τρεις κακοποιοί – Ελαφρά τραυματίστηκε υπάλληλος του ξενοδοχείου – Γνωστοί στις Αρχές οι δράστες

Πλούσιο εγκληματικό παρελθόν φέρονται να είχαν οι δυο Έλληνες κακοποιοί και ο Αλβανός συνεργός τους που έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές αθώων τουριστών και μικρών παιδιών τα οποία συμμετείχαν σε μαθητική εκδήλωση, όταν άνοιξαν πυρ μέσα και έξω από το ξενοδοχείο Creta Maris στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Ο ένας από τους Έλληνες, που έχει τραυματιστεί στα πόδια από τα πυρά των αστυνομικών, υπέστη κάταγμα στο μηρό αλλά παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ κατέβαλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Πρόκειται για φυγόδικο, ο οποίος φαίνεται πως ήταν επικεφαλής της ομάδας των αδίστακτων κακοποιών. Από τους άλλους δυο, ο ένας έχει τραυματιστεί επίσης πολύ σοβαρά στο μέτωπο και ο τρίτος πιο ελαφρά στον ώμο.



















.







Ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ένας υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, τον οποίο οι ληστές χτύπησαν με κοντάκι του Καλάσνικοφ επειδή πρόλαβε να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού και στη συνέχεια τον πήραν όμηρο μαζί τους ως το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο επιχείρησαν να διαφύγουν!




Ωστόσο, ο συναγερμός κινητοποίησε άμεσα τις Ειδικές Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στο κεντρικό ξενοδοχείο και καταδίωξαν τους ληστές, οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό πυροβολώντας επανειλημμένα εναντίον τους με τα Καλάσνικοφ. Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε μπροστά σε δεκάδες έντρομους τουρίστες και παιδιά που συμμετείχαν στη μαθητική εκδήλωση στο χώρο του μπαρ, οι οποίοι προσπαθούσαν να καλυφθούν όπου έβρισκαν!




Όταν εξουδετερώθηκαν οι ληστές και παρελήφθησαν από ασθενοφόρα συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δυο Καλάσνικοφ, τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει και το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους. Οι έρευνες της Ασφάλειας Ηρακλείου βρίσκονται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν υπήρχε και άλλος συνεργός τους που πρόλαβε να εξαφανιστεί όταν ξεκίνησε η συμπλοκή με τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων.




Οι τρεις ένοπλοι είχαν εισβάλει στο ξενοδοχείο λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό και όρμησαν στο κοσμηματοπωλείο «παγώνοντας» υπαλλήλους, τουρίστες και πολλά ανήλικα παιδιά. Αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα υπό την απειλή των όπλων, προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας τους χάλασε τα σχέδια.


http://policeonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου