Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πέταξε πακέτο με "καλούδια" στον κρατούμενο - Επιχείρηση για τον εντοπισμό του






Έναν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που θέλησε να περάσει πακέτο με "καλούδια" σε κρατούμενο των φυλακών Αλικαρνασσού, προσπαθεί να εντοπίσει η Ασφάλεια Ηρακλείου.



Πακέτο με δύο σύριγγες, δύο κινητά , δόσεις ηρωίνης και χάπια πέταξε άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το μεσημέρι, σε 35χρονο Έλληνα κρατούμενο των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο άγνωστος άνδρας εκτόξευσε το εν λόγω πακέτο στον προαύλιο χώρο των κρατουμένων , στην Ανατολική πλευρά των φυλακών, όμως για κακή του τύχη έγινε άμεσα αντιληπτός από την υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς.

Οι άνδρες των φυλακών εντόπισαν γρήγορα τον παραλήπτη του πακέτου ωστόσο ο αποστολέας τράπηκε σε φυγή πεζός, κατευθυνόμενος προς την περιοχή των πρώην Σφαγείων, όπου εικάζεται πως κρύφτηκε.

Αστυνομικές δυνάμεις "χτενίζουν", αυτήν την ώρα, την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον αποστολέα του πακέτου για να τον συλλάβουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος κρατούμενος για υπόθεση ανθρωποκτονίας είχε μεταχθεί πριν από λίγες μέρες στις φυλακές και φαίνεται πως δεν έχασε το χρόνο του...                                                                                                     http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου