Επί δυο ολόκληρα χρόνια οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας αναζητούσαν έναν 35χρονο Βούλγαρο που είχε παραβιάσει την εξαήμερη τακτική άδεια την οποία πήρε από τις φυλακές όπου ήταν έγκλειστος για διακεκριμένες κλοπές….


Αυτός, όμως, συνέχιζε… απτόητος τις παράνομες δουλειές του.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν μαζί με έναν 29χρονο ομοεθνή του τη στιγμή που τρύπωναν σε ένα σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει στο Ορμένιο Έβρου και τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι μπαινόβγαιναν κάθε τόσο από τη Βουλγαρία και χτυπούσαν στα χωριά του Έβρου. Μάλιστα, από τον περασμένο Μάιο είχαν διαρρήξει επτά σπίτια και μια επιχείρηση και είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλες δυο κατοικίες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
Η λεία των δραστών ήταν χρυσαφικά, κοσμήματα, φο μπιζού, κινητά και εξαρτήματά τους και μέρος της βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες.
Μαζί, κατασχέθηκαν δυο διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός και οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.     http://www.trelokouneli.gr/