Είχε που είχε το μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη του και εξέτιε βαριά ποινή ισόβιας κάθειρξης και 13 μηνών για ανθρωποκτονία με πρόθεση, οπλοχρησία, προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα, πρόσθεσε…


και την… εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα ένας 39χρονος Αλβανός!
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Λάρισας τον… «ξεσκόνισαν» όταν τον παρέλαβαν από άλλο κατάστημα κράτησης, γιατί υποψιάστηκαν ότι μετέφερε ναρκωτικά με τη μέθοδο της κατάποσης. Έτσι, τον έβαλαν σε ειδικό χώρο υπό επιτήρηση, όπου τελικά… απέβαλε μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,5 γραμμαρίου! Ο βαρυποινίτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραμένει έγκλειστος, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 
Διακινούσε ναρκωτικά 40χρονη
Στην Λάρισα, όμως, συνελήφθη και μια 40χρονη Ελληνίδα που εντοπίστηκε να διακινεί ναρκωτικά. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 5,1 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό χάπι και ένα κινητό, ενώ ακολούθησε έφοδος στο σπίτι των προμηθευτών της, ενός 38χρονου Έλληνα και μιας 41χρονης Αλβανίδας, όπου βρέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με κάνναβη βάρους 32,9 γραμμαρίων, επτά ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 200 ευρώ και τρία κινητά.
                                  http://www.trelokouneli.gr/larisa-katapie-narkotika-gia-na-ta-perasei-sto-keli-tou/