Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Το κρησφύγετο του καταζητούμενου Ι.Κούπα



Το κρησφύγετο που κατέφυγε ο Ιλιρ Κούπα μετά τη μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο του Μάριον Κόλα βρήκαν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας.

Τα αποτυπώματα του Κούπα ήταν στην κουζίνα και σε μαγειρικά σκεύη, αφού ο δραπέτης χρησιμοποίησε το προσωρινό αυτό κατάλυμα προκειμένου να τραφεί και να ανακτήσει δυνάμεις για να συνεχίσει την πορεία του.
Στο χώρο, όπως τον κατέγραψε η κάμερα του Alpha, βρέθηκε και μία κόλλα που οι αρχές θεωρούν ότι ο Κούπα χρησιμοποίησε προκειμένου να επισκευάσει τον εξοπλισμό του μετά τη μάχη με τους αστυνομικούς. Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι πως ο Κούπα που είναι βαριά οπλισμένος γνωρίζει πολύ καλά την δύσβατη περιοχή του Ζαλόγγου, αφού έχε εργαστεί εκεί για τρία χρόνια ως βοσκός.
Παράλληλα, η ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρέθηκαν σε ακόμη ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Άνω Ζάλογγο, υποδεικνύει τους κακοποιούς Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Όπως όλα δείχνουν το εγκαταλειμμένο σπίτι, ήταν κρησφύγετο των δραπετών έως τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Αλβανία και έπεσαν σε ενέδρα ανδρών της ΕΚΑΜ, με τους οποίους συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάριον Κόλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου