Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.


koridalos-simploki
Κάποιες κακόψυχες "κουδουνίστρες" της καθεστωτικής ενημέρωσης αμφισβήτησαν την πραγματική είδηση που μετέδοσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις 16.30 το μεσημέρι, για εκτεταμένα επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ μεταχθέντων προφυλακισμένων που κατηγορούνται για
συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και φέρονται από τις αρχές ως μέλη της "Συνωμοσίας των Πυρήνων" και δυνάμεις των ΜΑΤ και της αντιτρομοκρατικής ή των ΕΚΑΜ που τους συνόδευαν από το Εφετείο στον Κορυδαλλό.
Και κάποιοι έσπευσαν να τους ακολουθήσουν, αμφισβητώντας την είδηση και κατεβάζοντας αναρτήσεις, ζητώντας συγγνώμη απο το κοινό τους.
Το οπτικό υλικό που δημοσιεύουμε, ελπίζουμε να τους πείσει ότι όταν καθόμαστε μπροστά στο κομπιούτερ, δεν γράφουμε ανοησίες. Όλα όσα περιγράφει και το indymedia είναι αλήθεια. Στα πλάνα(μέρος των οποίων φέρνουμε στη δημοσιότητα)αποδεικνύεται σύρραξη μέσα σε κλούβα, με φυλακισμένους να κάνουν χρήση πυροσβεστήρων και να ακούγονται σιδερένιες βέργες και κοντάρια να πέφτουν κάτω. Άγρια συμπλοκή εντός των φυλακών. Και ένα σύννεφο καπνού να τους σκεπάζει όλους. Νωρίτερα υπήρξε συμπλοκή σώμα με σώμα.
Το indymedia, έγραψε νωρίτερα για το θέμα:
"την έπεσαν στο σύντροφο Φοίβο Χαρίση πετώντας τον κάτω και χτυπώντας τον με κλωτσιές, (ακόμη κ ματάς κλώτσησε το σύντροφο) Ύστερα του φόρεσαν χειροπέδες και τον πέταξαν στο βανάκι (στο βανάκι ο κρατούμενος δεν μπαίνει με χειροπέδες)
Μόλις έφτασαν στις φυλακές κορυδαλού άρχισε η επίθεση αυτή τη φορά των συντρόφων προς τους μπάτσους μετατρέποντας την είσοδο του κορυδαλού σε πεδίο μάχης πυροσβεστήρες, συρτάρια με έγγραφα και καρέκλες σκόρπισαν στον αέρα σπάζοντας τζάμια".
Η είδηση λοιπόν επιβεβαιώνεται και με ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που περνούσε από το σημείο και τράβηξε το βίντεο. Για κακή τύχη όσων αμφισβήτησαν το περιστατικό.
Τώρα τι έχει να πει η αστυνομία, η εξωτερική φρουρά, το υπουργείο Δικαιοσύνης και ο "αγαπητικός" του Σαμαρά με τους συμβούλους του που κατηγορούνται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος; Ότι δεν έγινε τίποτα; Είχαμε ή δεν είχαμε μια στάση λίγων λεπτών και παρά λίγο απόδραση;
Τα πλάνα τους εκθέτουν όλους. Μην τα βάζουν μαζί μας. Εμείς ποτέ δεν γράψαμε αλητείες και δεν ευλογήσαμε τα γένια μας. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ καθημερινά επιβεβαιώνεται.                  πηγη
Share on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου