Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Ο ΛΗΣΤΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ


ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Την Τετάρτη 24 Απριλίου το μεσημερι, έγινε η δίκη των 5 ημεδαπών ληστών στο Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, που είχαν διαπράξει 3 ένοπλες ληστείες πριν ενάμιση χρόνο.
Συγκεκριμένα οι 5 ημεδαποί δράστες ( ηλικίας από 25 μέχρι 42 ), είχαν μπει με κουκούλες και όπλα στο Super market Carrefour της Θήβας, στο Super market Γαλαξίας στον Αλίαρτο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Θήβα.
Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους με βαριές καμπάνες ( 8 χρόνια μέχρι και 21 χρόνια κάθειρξη στον καθένα ) και χωρίς ελαφρυντικά, κάτι που αποφάσισαν τελικά και οι Δικαστές.
Την ώρα που τελείωσε ο Εισαγγελέας τον λόγο του, σηκώθηκε ξαφνικά από το εδώλιο ο ένας από τους πέντε κατηγορούμενους και τον έφτυσε κατάμουτρα!, ενώ τον απέιλησε και τον εξύβρισε, με χυδαίες φράσεις. "Θα σε γα.....' κ.α.
Ο θρασύτατος ληστής δεν δίστασε να τον ξαναφτύσει και για δεύτερη φορά, ενώ ο Εισαγγελέας με εντυπωσιακή ψυχραιμία παρέμεινε ανέκφραστος και δεν απάντησε στην απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του.
Οι φρουροί των φυλακών Χαλκίδας, αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα του Δικαστηρίου.
Δικηγόροι και πολίτες που παρακολούθησαν το πρωτοφανές περιστατικό δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, αποδοκιμάζοντας τον θρασύτατο νεαρό φωνάζοντας του "ντροπή σου".
Αποκλειστικά στην EVIAZOOM μιλάνε οι δικηγόροι Καταπόδης Θωμάς και Θεοφίλης Χρήστος που ήταν συνήγοροι των 2 από τους 5 κατηγορουμένων που τελικά κατέληξαν όλοι στην Φυλακή με πολλά χρόνια κάθειρξη.
Και οι 2 καταδικάζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον κ.Εισαγγελέα της Έδρας και τονίζουν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο σε Δικαστήριο, ενώ ο Θωμάς Καταπόδης σημειώνει ότι η ενέργεια αυτή βάρυνε το κλίμα και μπορεί να έπαιξε ρόλο στο ότι οι Δικαστές δεν έδωσαν αναστέλλουσα δύναμη στις εφέσεις των υπολοίπων τεσσάρων που καταδικάστηκαν.

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου