Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που του έστειλαν την βόμβα..Δείτε τι έγραψε ο Π.Καμμένος στο twiter που μένει απέναντι από το θύμα..


- Πρόκειται για τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη της γνωστής οικογενείας που έχει το Marmin Bay στην Ελούντα
- “Από έναν παλιό σου φίλο” έγραφε το “μήνυμα” των δραστών
- Η έκρηξη έγινε κοντά στο σπίτι του Πάνου Καμμένου....


Για μαφιόζικο “χτύπημα” κάνει λόγο η αστυνομία που σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψε στον τόπο της έκρηξης ίχνη χειροβομβίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επιχειρηματίας οπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς...
παρέλαβε το δέμα-βόμβα από έναν άνδρα ηλικίας 55 με 50 ετών.
Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα όπως επιβεβαίωσε στο Newsit o πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λασιθίου, Μανώλης Βαρκαράκης. Το σπίτι στη Βουλιαγμένη που έγινε η έκρηξη είναι στο όνομα του αδελφού του Νίκου Ανδριαδάκη.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι περίοικοι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη. Ήταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άνοιγε το δέμα, μια παγιδευμένη με χειροβομβίδα γλάστρα που συνοδευόταν από ένα σημείωμα που έγραφε “από έναν παλιό σου φίλο”.
Ο 40χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων δεν υποψιάστηκε φαίνεται το παραμικρό. Μετακίνησε τη γλάστρα, απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα η οποία ουσιαστικά εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο ο άνδρας είναι και ο δράστης ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν το δέμα-βόμβα με “κούριερ”. Όπως όλα δείχνουν προς το παρόν, ο ανθοπώλης κλήθηκε για ανάκριση και δήλωσε ότι ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών παρέδωσε το δέμα που θα έπρεπε να στείλει με τη γλάστρα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι αστυνομικοί και στο υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που διέθετε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας.
Το "χτύπημα" σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει “ποινικό” και όχι “τρομοκρατικό” άρωμα, ωστόσο πρόκειται για ένα “χτύπημα” με περίτεχνη κατασκευή.


Στην ίδια γειτονιά μένει και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είναι καλά όπως έγραψε στο twitter του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου