Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ιδού οι θαυμαστές του Παπαδήμου και της "The crisis of democracy" του Ροκφελεριανής βιομηχανίας παραγωγής πρωθυπουργών



Κλασσικοπερίπτωση:Συγχωρέστε μας αλλά δεν αντέχουμε να κάνουμε σχόλια.
Εξάλλου είμαστε σίγουροι ότι δεν τα χρειάζεστε  για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
 Γρ. Ψαριανός:
«Ο Λ. Παπαδήμος αποτελεί εγγύηση»

 «είναι ένας άνθρωπος, που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη».

«Νομίζω», πρόσθεσε, ότι «δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει».
briefingnews.gr-tro-ma-ktiko.blogspot.com

Στο πλευρό της νέας κυβέρνησης ο Κ. Μητσοτάκης

 η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται στήριξη κι όχι...
υπονόμευση από παλαιοκομματικές λογικές, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «πιο ωφελημένο θα βγει όποιο κόμμα τη στηρίξει περισσότερο», γιατί αυτό θέλει και η κοινωνία, που είναι ανησυχεί και αναζητά μια σοβαρή προσπάθεια.
www.newsbeast.gr

Άνθιμος
Φαίνεται άνθρωπος ακέραιος και αληθινός και ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να.....πάει καλά»

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, πρόσθεσε πως έχει μεγάλη σημασία για το ποιοι θα σταθούν δίπλα του και τόνισε πως επειδή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι κατεξοχήν οικονομικό ο Παπαδήμος, είναι ο καταλληλότερος!

http://www.thousandnews.gr-www.inews.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


«Συγχαίρουμε για τον προ ολίγης ώρας ανακοινωθέντα και αναλαβόντα τον σχηματισμόν της νέας κυβερνήσεως της Ελλάδος, τον νέον πρωθυπουργόν της Ελλάδος, εις τον οποίον ευχόμεθα από της Βασιλευούσης κάθε επιτυχίαν, εις το όντως δυσχερές έργον το οποίον αναλαμβάνει», είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε και ευχόμεθα με τους συνεργάτες του, με τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου, να μπορέσουν να εξαγάγουν την Ελλάδα από την δύσκολη καμπή της ιστορίας της εις την οποία ευρίσκεται. Να λύσουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να ξαναβρεί η Ελλάδα τον δρόμο της ως μία πολιτισμένη χώρα, ισοτίμως με τις άλλες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προς χαράν ολοκλήρου του ευσεβούς Γένους και προς καύχησιν και της Μητρός Εκκλησίας, η οποία πάντοτε συνοδεύει τον ευσεβή ελληνικό λαό με την προσευχή της και την σκέψη της».
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο νέο Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. 
http://fanarion.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

Διθύραμβοι από το Γερμανικό Τύπο
Με τίτλους όπως «Παπαδήμος ο σωτήρας» και «Αυτός που καλείται να αποτρέψει τη χρεοκοπία» σχολιάζουν οι γερμανικές εφημερίδες την ανάληψη της θέσης του Πρωθυπουργού από τον Λουκά Παπαδήμο.
http://www.tanea.gr
Ικανοποίηση Καρατζαφέρη για τον Παπαδήμο
Η Ελλάδα έχει ένα νέο Πρωθυπουργό, χαρισματικό, γνωστό στην Ευρώπη, χαίρει εκτιμήσεως. Είναι ένα πρόσωπο καθ’ όλα σεβαστό. Πιστεύω είναι ο κατάλληλος να μας βγάλει από την περιδίνηση και έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στηρίζεται από τρία κόμματα. 
 http://www.enet.gr

Ικανοποίηση των ΗΠΑ για την κυβέρνηση Παπαδήμου 

Ικανοποίηση για τη συμφωνία των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων στον διορισμό του Λουκά Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού και το πνεύμα συνεργασίας που επικράτησε τελικά, εξέφρασαν οι ΗΠΑ.


Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρκ Τόνερ, χαιρέτισε τη συναίνεση που επιτεύχθηκε σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα όπου, όπως επισήμανε, είναι ανάγκη «να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις που έχουν αναληφθεί προς το ΔΝΤ και την ΕΕ»
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15525444,00.html

Τελευταία ελπίδα της χώρας χαρακτήρισε την επιλογή Λ.Παπαδήμου 
ο ΣΕΒ
Τελευταία ελπίδα της χώρας χαρακτήρισε την επιλογή του Λουκά Παπαδήμου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ενώ συγκρατημένη αισιοδοξία χαρακτηρίζει τις δηλώσεις και των άλλων εργοδοτικών φορέων. 
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4672023

 Θέμος Αναστασιάδης  ( εις εκ των γνωστών "κομιστών" και τέως  συγκατοικος της  ζούγκλας του   τηελεισαγγελέα  κ. Τριανταφυλόπουλου)
 Άστε τον Παπαδήμο να κυβερνήσει σαν τεχνοκράτης και όχι σαν... ακροβάτης
Μην ξεχνάμε ότι βγάζουμε τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ με σιωπηλή παλλαϊκή εντολή, με στόχο να υπογραφεί η συμφωνία Δανείου Διάσωσης της Ελλάδας και παραμονής της στην Ευρωπαϊκή ζώνη. Και τον βγάλαμε γιατί καταλαβαίνουμε όλοι ότι ήταν ο τελευταίος Έλληνας που μπορούσε να εμφανισθεί στην Ευρώπη χωρίς να εισπράξει την γενική κατακραυγή.
κλασσικοπερίπτωση : Δεν άντεξα  τη συλλογή άλλων                                                                                                                                                   triklpopodia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου