Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

NTOKOYMENTO : Μηδενικοί μισθοί στο δημόσιο!



- Δείτε τα εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων που παίρνουν μισθό... 0 ευρώ!
- Αναδρομικά, κρατήσεις, έκτακτη εισφορά, τσακίζουν τους υπαλλήλους
- "Φωτιά" η δόση του δανείου Παρακαταθηκών



Απίστευτο!! Συνέβη και αυτό, στην Ελλάδα του μνημονίου: Όπως φαίνεται από εκκαθαριστικό μισθοδοσίας –που αποκαλύπτει.....
σήμερα το Newsit- υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών για τον μήνα Οκτώβριο δεν θα πληρωθεί ούτε ...λεπτό του ευρώ!!!

Η Κ.Γ. διοικητική υπάλληλος του Δήμου, είχε την ατυχία να έχει κρατήσεις πάσης φύσεως -είτε αυτές αφορούσαν ασφαλιστικές εισφορές, είτε «φουσκωμένες» λόγω αναδρομικών παρακρατήσεις ή δόσεις δανείων- ακριβώς ίδιες με τον μισθό της!!!





Συγκεκριμένα, η εν λόγω εργαζόμενη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπό φυσιολογικές συνθήκες είχε αποδοχές 1.245,06 ευρώ. Οι κρατήσεις όμως που της έγιναν έφτασαν επίσης το ποσό των 1.245,06 ευρώ.




Αυξημένες ήταν οι κρατήσεις λόγω της αναδρομικής επιβολής της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ από τον μισθό της συγκεκριμένης υπαλλήλου αφαιρούνται και τα ποσά που αντιστοιχούν σε δόσεις δανείων που έχει λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.


Ανάλογη και η περίπτωση άλλης υπαλλήλου, της Ε.Λ., που για τον μήνα Οκτώβριο θα λάβει μισθό που διαμορφώνεται στο δυσθεώρητο ύψος των 5,84 ευρώ!!. Το σύνολο των αποδοχών της είναι 1.584,31 ευρώ, όταν οι κρατήσεις φτάνουν τα 1.578,47 ευρώ..




«Προνομιούχος» θα πρέπει να αισθάνεται ο υπάλληλος Σ.Σ. που θα του καταβληθεί το ποσό των 150,35 ευρώ.. Όπως προκύπτει από το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας του, οι αποδοχές του φτάνουν τα 1.266 ευρώ, ενώ οι πάσης φύσεως κρατήσεις διαμορφώνεται στα 1.115,65 ευρώ.. Σε σχέση με τις συναδέλφους του θα πρέπει να αισθάνεται κάτι σαν «golden boy» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης..
ΡΟΒ

ΠΗΓΗ helleniclegion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου