Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το νέο βαθμολόγιο του Δημόσιου Τομέα με «οδοντοϊατρικοχειρουργική» χροιά


Η απόλυτη δικαιοσύνη μέσα από το σχέδιο νόμου του νέου βαθμολόγιου-μισθολόγιου του Υπουργείου Εσωτερικών:
1)Νεοδιοριζόμενος ΠΕ μετά 14 χρόνια αποκτά το βαθμό Β. Ο ήδη υπηρετών με τα ίδια χρόνια κατατάσσεται στον βαθμό Δ, χρειάζεται δε να κλείσει 23 χρόνια για να αποκτήσει το βαθμό Β.
2)Νεοδιοριζόμενος ΤΕ μετά 14 χρόνια αποκτά βαθμό Β. Ο ήδη υπηρετών με τα ίδια χρόνια κατατάσσεται στον βαθμό Δ, χρειάζεται δε να κλείσει 25 χρόνια για να αποκτήσει το βαθμό Β.
3)Νεοδιοριζόμενος ΔΕ σε 14 χρόνια αποκτά βαθμό Γ. Ο ήδη υπηρετών με τα ίδια χρόνια κατατάσσεται στον βαθμό Δ, χρειάζεται δε 19 χρόνια για να αποκτήσει το βαθμό Γ.
4)Νεοδιοριζόμενος ΥΕ σε 22 χρόνια αποκτά βαθμό Γ. Ο ήδη υπηρετών με τα ίδια χρόνια κατατάσσεται στον βαθμό Δ, χρειάζεται δε 27 χρόνια για να αποκτήσει το βαθμό Γ.
5)Στο νεοδιοριζόμενο αναγνωρίζονται μέχρι 7 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον ήδη υπηρετούντα όχι.
Και καλά, κύριε Χειρούργε Οδοντίατρε, στο Πανεπιστήμιο δεν σας δίδαξαν τίποτα περί δικαιοσύνης και ισονομίας, δε μπορούσατε να ρωτήσετε τους δύο έγκριτους καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου, που κοσμούν(αλήθεια;) το κόμμα σας;
Φαντάζομαι, δε θα χρειαστεί να ρωτήσετε, όταν έρθει η ώρα να κριθείτε από το λαό, όποτε αυτή η ώρα έρθει, γιατί ο λαός χρησιμοποίησε τη γνωστή σίγουρα σε σας μέθοδο της ΕΞΑΓΩΓΗΣ.
http://tro-maktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου